sorinpavel Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Seara buna tuturor,Vreau sa-mi cumpar o masina de gaurit pe acumulatori. Am vazur la Carref......(nu zic nume) un Skil la 12V aprox 130ron si un Black@decker la aprox 190 ron.Acum va intreb ,daca iau [email protected] doar firma sau se simte diferenta? Multumesc anticipat pt raspunsuri Link spre comentariu
one Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Marca este mai putin impotranta.Eu de exemplu am un Black&Decker pe care am dat 70euro. Modele similare se gasesc si la jumatate de pret si nu am inteles exact diferenta. Probabil acumulatorul mai mic si doar unul.Skill mi se par bune, dar poate fi o impresie gresita. Am avut mai demult scule Skill dar la 220V si isi faceau bine treaba pentru cat costau.Sunt destul de dezamagit de B&D, avand in vedere ca am cumparat masina pentru a face gauri cu burghie mici si am constatat o excentricitate a mandrinei, in timp ce o alta masina, care a costat mult mai putin, marca Einhell, nu avea aceasta problema.Mai am o surubelnita cu acumulator B&D. Mai demult, am mai avut una, se pare profesionala. Aceasta noua face un zgomot cam mare si mi se pare ca prea mult a scazut calitatea (era verde, nu rosie ca asta de acum).Cred ca, fiind produse destinate publicului larg, nu sunt de inalta calitate.Parerea mea este ca, daca nu stii ce vrei, sa iti cumperi cea ieftina. (presupun ca au acelasi numar de baterii - 2 si sunt ambele la 12V) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 2, 2009 Administratori Partajează Postat Octombrie 2, 2009 skill de cand a fost cumparat de bosch e petarda, simtinduse amenintat a cumparat firma cu tot si produsele le-a facut una cu pamantul... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Cam asa am auzit si eu despre Skil ca au acumulatorii varza.Ce mi-ati recomanda asa la un pret mai de criza?Multumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 2, 2009 Administratori Partajează Postat Octombrie 2, 2009 eu nu am nici cea mai mica idee ce ai putea lua la un pret de criza... eu as lua ce e mai scump pentru ca stiu una si buna, sunt prea sarac sa-mi iau lucruri ieftine(si proaste) Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Multumesc de raspunsuri.Cred ca ma opresc la [email protected] mai are cineva pareri sunt binevenite.Seara buna Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 tot pe black&daker as merge si eu , nu stiu de ce dar skiluri am vazut prin mai toate magazinele de 2lei Link spre comentariu
boku Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 black&decker sunt mult mai bune decat skil.Am si eu mai multe scule black&decker si mentionez ca pana acum nu mi au facut probleme.Cele mai bune scule black&decker sunt cele negre si pot fi comparate cu bosch albastru. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Asta la care m-am orientat eu este portocalie. Sa fie buna de ceva? Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 am avut ocazia sa imi treaca ambele printre degete si am avut marea dezamagire de a constata ca skill e o facatura care nu se compara nici macar 10% cu o ieftinaciune de budget care la vremea aia erau in jur de 100 de roni si aveau doua acumulatoare de 18v care tineau destul de mult si reductor de turatie ,chiar aveau ce va vana, pe cand la skill am avut marea dezamagire ca se descarca f repede acumulatorul si nici atat cat tinea nu erau ele prea fortoase, si a mai costat si dublu fata de budget. Acum am un b&d la 12v,de vreo 2 ani juma, nu se comara ca forta cu budgetul de 18v cu reductor ,insa isi fac treaba destul de bine si sunt multumit si de cat tine acumulatorul. Am avut odata ocazia sa lucrez si cu bosh care mi-au lasat o impresie destul de buna, dar cel mai tare m-au impresionat in materie de masini cu aumulator cele de la DE WALT. astea sunt taticii tuturor ,asa un cuplu, forta si durata a acumulatorului ca isi merita cei 12-20 mil cat e una noua in magazin. Toate cele mai sus amintite le-am folosit la tamplarie din aluminiu, pt gaurit chiar si burghiu de 11mm , strans suruburi atat in tamplarie cat si cele pt perete, suruburi care isi fac filet in beton. nu am avut inca ocazia sa incerc bosh cu acumulator litiu, am incercat odata la una cu acumulator descarcat sa invart de mandrina da nu s-a clintit deloc nenorocirea. acu eu cred ca fiecare masina trebuie aleasa in functie de ce vrei sa faci cu ea si cat de precisa e munca pe care tre s-o faca masinuta. Chiar ce vrei sa faci cu bormasina? Toate bune!!!! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 E pentru hobby prin casa.Nu va fi exploatata prea mult dar nici n-as vrea,cand am nevoie de ea sa ma lase. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Pentru asa ceva ia-o pe cea mai ieftina.Am primit cadou un Bosch si dupa vreo 2 ani m-a lasat acumulatorul desi nu am folosit-o nici de 5 ori in timpul asta. Acum tine doar 2-3 minute. Costase vreo 3 milioane.Pe viitor am de gand sa-mi iau ceva tot cu acumulator dar de maxim 30-40 de lei. Am vazut la Carrefour, marca 1. Or fi proaste dar daca ma tine macar un an fiecare, de 3 milioane imi cumpar cate o bormasina noua in fiecare an pentru tot deceniul urmator... Link spre comentariu
sho_gun Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Experiente mai putin placute cu Bosch am si eu , dar macar pot sa zic ca o parte din vina imi apartine uitand acumulatorii in incarcator vreo 2 zile . Am modificat ulterior incarcatorul ( l-am reconstruit de fapt astfel incat sa decupleze la terminarea incarcarii), dar a fost deja prea tarziu pentru ca oricum acumulatorii nu ma mai tin . Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 No.1 am avut si eu,dar dupa 4 luni nu mai tinea acumulatorul.Am fost la ei si mi-au schimbat-o.Dupa 4 luni aceeasi poveste.Iar am schimbat-o.Si ca un facut,iar probleme cu acumulatorul.A 3 oara mi-au dat banii inapoi.De incarcat am respectat ce scria in prospect.Asa ca nici cu astea ieftine nu faci treaba.Seara buna Link spre comentariu
paul14 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Totusi e convenabil Te folosesti de produs, cand nu mai merge te duci la garantie, te rezolva, apoi iar la garantie si pana la urma iti dau banii. Tot te-ai ales cu ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum