Vizitator myke82 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Ideea este ca boxele nu par folosite mai deloc pt ca nu au urme de folosire (le-am luat la cutie cu plasele de protectie separate si sigilate), deci e clar ca cel care le-a avut nu le-a folosit sau poate le-a folosit 1-2 ori de ajuns cat sa arda o inalta, ca in cazul meu. Din cate am inteles vanzatorul a avut 2 cutii care le-a cumparat de undeva si le-a vandut mai departe (adica mie o cutie si altui tip alta cutie). Nu vreau sa ma bag prea mult in testari de genul asta pt ca mi-e frica sa nu fac vreo prostie. O sa-l duc azi dupa masa la cineva sa vad daca mai are ce sa-i faca. Daca nu, asta e, o sa caut alt tweeter asemanator pe care sa-l pun in locul acestuia defect (sper numai sa gasesc ceva cat de cat bun si la un pret decent). Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Ar trebui s? le schimbi pe amîndou?, sigur vor suna diferit. Link spre comentariu
Vizitator myke82 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Am facut si poze cu ele ca sa va faceti o idee. Daca as schimba ambele tweetere cred ca m-ar duce lejer la 100 ron perechea (sau poate mai mult daca vreau sa iau ceva calitativ), destul de mult dupa parerea mea si totusi n-as vrea sa mai investesc atat in ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum