mikella Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 nu am facut schema degeaba ba din contra am invatat si eu mai multe si de folosit tot ai gasesc eu un loc nici o grija.o seara buna la toata lumea Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Eu sper din tot sufletul ca maine seara sa o pot face.. nu mai am rabdare sa astept.. dar imi ocupa liceul foarte mult timp si nu am cum sa ma duc la magazin sa iau piesele:| Link spre comentariu
mikella Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 asteptam si parerea ta daca ati faci timp sa realizezi montajul Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 io o sa incerc, dar sa vad ce face liceul asta am un program infernal :| Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Am facut in sfarsit rost de toate piesele. Cred ca o sa fac schema asta seara sau maine dimineata O sa postez rezultatul cum termin. Scuze ca am postat de 2 ori dar.. nu imi apare Modifica sau Edit cum o fi :| Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Salut, am facut si eu schema... singurele inlocuiri fiind ca inloc de BC107 am folosit BC546 si in loc de rez de 680omhi de1K si ca am pus 5 leduri inloc de 7. La primul test, toate stateau aprinse.. dar mie mia venit ideea sa bag o baterie de 9V la alimentare inloc de 12V... iar la cea de 9V e pe ritmul muzicii dar cam .. aiurea adica in principiu toate stau aprinse numai ultimele 2 licare ... si cand nun e nici un sunet 2 sunt aprinse.. ceea ce nu e normal. De la ce ar putea fi ? Sa incerc cu o alimentare mai mica ? Tin sa spun ca am placa audio 7.1 sa fie de la asta ? DIn cate stiu o placa audio scoate mia mult decat cea integrata..de aceea ma gandesc.. ca de aici sa fie problemaSCUZE DINOU.. iar nu mi-a aparut butonul Edit.LE: Am adaugat inca 2 leduri, sa fie ca in schema 7. Totul acum e aproape normal. Doar 2 mici probleme, ultimele 2 leduri se aprind putin mai slab. Ramane problema cu alimentarea.. merge la 9V dar la 12 stgau taote aprinse. SIi problema cea mare... este ca de ex daca se aude un sunet tare si apoi nu se mai aude nimic , cele care se aprinde la sunet se sting cam incet.In principiu sunt multumit de cum merge, doar sa rezolv problema cu alimentarea,cu ultimele 2 leduri si o singura chestie mai e deranjanta... la sunete mai micutze nu sta aprins decat primul led, defapt primul led sta aprins si cand nu se aude nimic. De exemplu la Heal the World a lui Michael Jackson ajunge debea sa se aprinda al 4lea... doar ce clipesc primele 2.. Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Salut, am facut cateva modificari dinou, am scos ultimele 2 leduri ramanand iarasi 5 si am mai adaugat un trimmer de 10K in paralel cu C2, totul alimentat la 9V. Pot sa spun ca merge destul de bine, pe unele melodii care se aud mai tare precum Eminem-Insane, Michael Jackson- Dirty Diana, Michael Jackson-Bad merge destul de bine, dar pe melodii care se aud mai incet precum MJ-Heal the World sau MJ-Man in the Mirror debea clipeste al doilea led. Imi cer scuze de 4posturi consecutive, nu o fac intentionat ca nu am motiv. Problema e ca nu imi apare butonul Modifica sau Edit decat dupa ce postez odata.. Imi cer scuze.. Link spre comentariu
Vizitator ZeRoberto Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Are cineva desenul pt. cablaj la http://www.talkingelectronics.com/projects/StereoVUmeter/StereoVU.html ? Raman dator. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Acolo ai si cablajul ! Link spre comentariu
Vizitator ZeRoberto Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 este pentru varianta dubla si nici nu prea se intelege calumea....ma gandeam ca poate il face cnv rapid in orcad mersi Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 La cit e de simplu, il faci in cinci minute. Cu un creion pe o foaie cu patratele ! Link spre comentariu
Vizitator ZeRoberto Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Am reusit sa il fac....aveti idee daca e bine ? Link spre comentariu
mikella Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 cam asa arata si cablajul meu si a functionat la prima cheie fara problema!fal asa si ai incredere bafta Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Are cineva desenul pt. cablaj la http://www.talkingelectronics.com/projects/StereoVUmeter/StereoVU.html ? Raman dator.ia compar? schema aia cu asta: download/file.php?id=34472&t=1nu ?i se pare c? e la fel???btw, mi se pare c? eu am pus-o, ?i parc? am dat ?i cablajul... de?i veriunea de cablaj dat? în "electronistul" era cam tâmpit?: bara de 12 vol?i nu era pe cablaj, ci pe pl?cu?a ledurilor... lucru pe care autorul a uitat s?-l men?ioneze.cablajul t?u arat? ok la prima vedere... e fa?? cablat?, vedere prin transparen??, sau fa?? cablat? ?i atât?? Link spre comentariu
Vizitator ZeRoberto Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Am incercat sa il fac in eagle si cred ca mi-a iesit.Rog un user mai experimentat sa-mi spuna daca am gresit si unde am gresit,si sa-mi explice daca se poate cum as putea remedia.Am facut si 3D dupa niste tutoriale ale lui niq_ro.Cine vrea Schema si cablaju am atasat si niste documente .pdf care contin si schema si cablajul la scara 1:1 + locul fiecarei piese. >>> DOWNLOAD AICI <<< >>Cablajul in eagle 3D<< Mii de multumiri in special lui niq_ro. pt tutorialul in eagle3D pus pe siteul sau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum