Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fantom cx100

alex

Postări Recomandate

salut!pentru cei binevoitori ii rog sa puna aici toate informatiile pe care le detin despre acest amplificator.am avut norocul sa vad un asemenea amplificator in functiune si pot spune ca mi-a placut cum suna.Sper sa fie de folos si altora acest subiect.Multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• alex

6

• indy666

5

• vaska2222

2

Top autori în acest subiect

Sînt mii de scheme, toate varia?ii la cîteva modele de baz?, dac? nu ai documenta?ie la el, nu are rost s? îl copiezi, mai ales c? multe din piesele ruse?ti trebuie echivalate ?i înlocuite, plus alte am?nunte ?tiute numai de produc?tor.

Link spre comentariu

Aoleu, dar urît e lucrat! :nas: Seam?n? foarte bine cu un alt amplif (ceva cu 2002 în denumire), cu alimentarea de +/-60V, aceea?i configura?ie, dar totul pe cîte un cablaj, montat cu tot cu 8 trz finali KT818/819G pe radiator. Acela avea 200W cu indulgen?? pe 4 Ohmi. Sînt curios la ce tensiune se alimenteaz? ?sta, c? condensatorii nu par s? fie la 100V, cel mult la 80V.Exact cum am prev?zut, cîteva gre?eli serioase în identificarea pieselor. O singur? diod? e figurat? corect.Lipse?te partea de atac, sigur e pe pl?cu?a cu intrarea ?i volumul, un integrat gen LM101 sau asem?n?tor, alimentat la +/-15V.E jale superdioda, n-are nici o treab? cu trz finali sau radiatorul.Dac? vre?i s? mearg? ampliful ?sta trebuie s? bibili?i serios la el. :sparge:

Link spre comentariu

Amplif tovarasului lautar e alimentat la +-70, conzi sunt de 10000uF/100V. Ma apucasem intr-un timp de el dar am renuntat din cauza datelor insuficiente. Ceea ce avantajeaza acest amplif este racirea, datorita radiatoarelor imense.

Link spre comentariu

Ce mare greutate s? scoate?i schema?

E o putere ruseasca in 2 variante , a2 a avea si crossover incorporat , am schema dar e xeroxata cam naspa, insa trebuie pozata cu ceva performant ! daca vrea zal sa treaca pe la mine io dau sa ti faca el o poza si un atasament ..eu am facut-o acum vreo 6 ani dar am folosit bd 243 si bd244 si la finali mj 15022 si 15023
Link spre comentariu

vaska2222 te rog eu si alex si sunt sigur ca si inca cativa forumisti daca poti si nu este mare deranjul sa pui schema aici sa o realizam si noi. Multam!!

sa fac rost de un aparat foto mai calitativ ptr. ca cu mobilu nu iese si o sa va atasez peste o zi doua ..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări