alex Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 salut!pentru cei binevoitori ii rog sa puna aici toate informatiile pe care le detin despre acest amplificator.am avut norocul sa vad un asemenea amplificator in functiune si pot spune ca mi-a placut cum suna.Sper sa fie de folos si altora acest subiect.Multumesc mult Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 E cumva rusesc? Link spre comentariu
alex Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 da cred ca este rusesc.Stiu ca este cu bipolari .O sa atasez eu cateva poze in curand.problema este ca eu detin prea putine date despre el ca sa ma pot apuca de constructia lui. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Sînt mii de scheme, toate varia?ii la cîteva modele de baz?, dac? nu ai documenta?ie la el, nu are rost s? îl copiezi, mai ales c? multe din piesele ruse?ti trebuie echivalate ?i înlocuite, plus alte am?nunte ?tiute numai de produc?tor. Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Cred ca ai vrut sa zici cx1000. Am ascultat bestia la un lautar si chiar e buna. asta e cam tot ce am momentan despre ea http://www.99poze.ro/phantom_cx_/ Tot ce am putut gasi este doar cablajul extras de pe un modul de cineva, schema dupa care e facuta se pare ca nu exista pe net. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Aoleu, dar urît e lucrat! Seam?n? foarte bine cu un alt amplif (ceva cu 2002 în denumire), cu alimentarea de +/-60V, aceea?i configura?ie, dar totul pe cîte un cablaj, montat cu tot cu 8 trz finali KT818/819G pe radiator. Acela avea 200W cu indulgen?? pe 4 Ohmi. Sînt curios la ce tensiune se alimenteaz? ?sta, c? condensatorii nu par s? fie la 100V, cel mult la 80V.Exact cum am prev?zut, cîteva gre?eli serioase în identificarea pieselor. O singur? diod? e figurat? corect.Lipse?te partea de atac, sigur e pe pl?cu?a cu intrarea ?i volumul, un integrat gen LM101 sau asem?n?tor, alimentat la +/-15V.E jale superdioda, n-are nici o treab? cu trz finali sau radiatorul.Dac? vre?i s? mearg? ampliful ?sta trebuie s? bibili?i serios la el. Link spre comentariu
indy666 Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Amplif tovarasului lautar e alimentat la +-70, conzi sunt de 10000uF/100V. Ma apucasem intr-un timp de el dar am renuntat din cauza datelor insuficiente. Ceea ce avantajeaza acest amplif este racirea, datorita radiatoarelor imense. Link spre comentariu
alex Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 multumesc foarte mult lui indy666 pt imaginile atasate si sper sa mai fie cineva care sa ne spuna mai multe detalii despre acest amplificator Link spre comentariu
indy666 Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Mai revin cu niste poze care completeaza acest amplif. Cred ca aceasta este partea de intrare. Daca este vreunu amator sa se apuce de ea sa posteze aici rezultatele. http://www.99poze.ro/fantom_7193110/ Link spre comentariu
alex Postat Octombrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2009 multumesc lui indy666.Daca ar posta cineva schema originala ar fi perfect.daca mai detine cineva informatii despre el il rog sa posteze aici.Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Ce mare greutate s? scoate?i schema? Link spre comentariu
vaska2222 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Ce mare greutate s? scoate?i schema?E o putere ruseasca in 2 variante , a2 a avea si crossover incorporat , am schema dar e xeroxata cam naspa, insa trebuie pozata cu ceva performant ! daca vrea zal sa treaca pe la mine io dau sa ti faca el o poza si un atasament ..eu am facut-o acum vreo 6 ani dar am folosit bd 243 si bd244 si la finali mj 15022 si 15023 Link spre comentariu
alex Postat Octombrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2009 multumesc pentru schema si app nu aveam de unde sa scot schema pt ca am vazut o singura data acel amplificator.Multumesc inca odata Link spre comentariu
indy666 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 vaska2222 te rog eu si alex si sunt sigur ca si inca cativa forumisti daca poti si nu este mare deranjul sa pui schema aici sa o realizam si noi. Multam!! Link spre comentariu
vaska2222 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 vaska2222 te rog eu si alex si sunt sigur ca si inca cativa forumisti daca poti si nu este mare deranjul sa pui schema aici sa o realizam si noi. Multam!!sa fac rost de un aparat foto mai calitativ ptr. ca cu mobilu nu iese si o sa va atasez peste o zi doua .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum