Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

INCINTE acusticve de la "conex"

Vizitator artboyalex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• csl1131

1

Top autori în acest subiect

probabil ca sunti W muzicali... :twisted: supa cum pe tot situl ala..si la amplif W sunt muzicali...si nu se zice nimic de SPL... sau altele...parerea mea e : "conex-ul e conex" adica un fel de adelaida ceva mai bun..poate cu 1% da e mai bun :d

Link spre comentariu
Vizitator artboyalex

ce am vazut yo interesant si de luat in calcul ... MOCHETA ... ei spun material textil pentru boxe ... si mi s-a parut ieftina ... sa zic !!! pe la 3.500.000 ... 70 m (latime de 80)

Link spre comentariu
Vizitator artboyalex

ei nu pentru imbracat boxele o vand ??? cre dac o sa trec pe acolo s-o vad cu ochii mei ... de pe site nu se intelege exact ce este (doar ca arata foarte bine) ... !!! :wink:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator ands

Mai are cineva si alte pareri legate de aceste boxe ? Eu am fost pe la ei la magazin si s-au simtit foarte ofensati cand i-am intrebat cate ceva despre performantele lor,asa ca nu am aflat mare lucru ...

Link spre comentariu

nu cred ca difera prea mult ca performante cu boxele panasoundadica pe scurt : scumpe pentru ceea ce suntparca am vazut tweetere piezo pe acolo :?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări