Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu un televizor Platinium CTV2122

Vizitator catalin_82

Postări Recomandate

Vizitator catalin_82

Salut baieti! Am cateva probleme cu un televizor Platinium CTV2122 de cand l-am cumparat nou (4-5 ani) doar ca nu erau vizibile foarte tare pe moment, si anume: - programele se intercaleaza cu altele prin niste dungi albicioase(ca si cum ar fi semnalul foarte puternic de la cablu); - culorile sunt cam false, negru este mov inclusiv pe paginile teletext; - la schimbarea programelor contrastul si/sau luminozitatea incep sa revina la setarea facuta, progresiv de la inchis spre deschis. Care ar putea fi cauza si care sunt modalitatile de remediere ale acestor defectiuni?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• +_Florin_+

2

• dumi_bv

2

• cioarga

1

• sorinpavel

1

Top autori în acest subiect

1.Cum adica programele "se intercaleaza cu altele prin dungi albicioase"? Adica se vad suprapuse, sau cum?2.Ce se intampla cu culorile cand umbli la reglajul lor, de la minim la maxim? Exista vreo zona a reglajului unde culorile sunt normale?P.S. Nu cred ca ai postat in cel mai inspirat loc, la "depanari" era mai bine.

Link spre comentariu
Vizitator catalin_82

Da, programele se vad suprapuse. Exista o zona unde culorile se apropie de cele reale dar asta ar insemna sa nu mai aiba luminozitate deloc si parca nici atunci nu sunt cum ar trebui sa fie. Oricum chiar daca umblu la culori pe pagina de teletext culoarea de mov este aceeasi. Alt televizor vede bine cu acelasi cablu tv legat deci, problema nu ar fi de la providerul de televiziune prin cablu.Multumesc pt. sfat, am pus aceeasi problema si la depanari.

Link spre comentariu

Da culoarea la minim si trebuie sa vezi ceva alb-gri-negru.Daca ai vreo tenta de culoare intra in meniu service si regleaza de acolo.La fel si AGC-ul.Mai este posibil sa fie tubul de ca*** si atunci valea cu el.Succes

Link spre comentariu

Da culoarea la minim si trebuie sa vezi ceva alb-gri-negru.Daca ai vreo tenta de culoare intra in meniu service si regleaza de acolo.La fel si AGC-ul.Mai este posibil sa fie tubul de ca*** si atunci valea cu el.Succes

Asta este si parerea mea,cel mai probabil sunt dereglate culorile si reglajul automat al amplificarii. In ce priveste tubul, mai putin probabil dar nu e exclus.Din pacate nu stiu cum ai putea sa intri in meniu service2 al tv-ului tau, poate stie altcineva.
Link spre comentariu
Vizitator catalin_82

Multumesc baieti, intradevar era de la culorile din service menu, si tot din service menu erau si programele suprapuse. Asta am rezolvat.Pt. a putea face asta la TV PLATINIUM SKY-2122 : MENU + MENU + VIEW + MUTE ; pt a schimba meniurile CLOCK (SLEEP)Totusi nu am rezolvat problema cu luminozitatea progresiva la schimbarea canalelor, poate cineva sa-mi spuna cum se remediaza asta? Oare din service menu? Daca da, cum?

Link spre comentariu
Vizitator catalin_82

Nu apar linii de intoarcere, doar se face luminoziatea in mod progresiv pana la setarea facuta din meniul utilizatorului, si asta la schimbarea canalelor, in timp de 5-10 secunde.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări