Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Distribuitor TV

ironickSQUAD

Postări Recomandate

Am si eu nevoie de valoarea rezistoarelor dintr-un distribuitor pentru semnal TV pentru 3 iesiri. ( ce valoare trebuie sa aiba cele 4 rezistoare pentru 75 ohmi ? )Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ironickSQUAD

2

• GRIGORE

1

• MishuL

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi ca sunt fel de fel de splitter-e.... eu am vrut sa fol unul ciordit cand au trecut ashtia de la cablu la sistemul stelar pe scara shi au devastat inst. veche... ei bine, atenua shi se vedea prost- de fapt chiar scrie pe el ca atenueaza, parca 20 db..... asha ca am cumparat de la pravalie shi alea de pe scara le tzin la cutiutza :d

Link spre comentariu

Din ala cumparat am folosit si eu ( Ma rog nu eu, un prieten ) si in loc sa faca disttributie ..... se vede mai prost decat legate cablurile...

Link spre comentariu

Foloseste totusi splitere din magazin.Acelea au transformatoare pt. adaptarea la inpedanta d2 75 de ohmi si introduc o atenuare mica(2-4Db) fata de cele rezistive careau totusi atenuare mult mai mare.Daca pe cablu sunt si programe in banda uhf cauta si vei gasi splitere care zic ei ca merg pana la 1000 MHz. va trebui sa ai totusi un semnal cu un nivel destul de mare ca impartit pe mai multe directii sa iti ramana indeajuns pt a vedea corect pe toate tv-urile.daca nu-l ai cumperi din magazin un amplif. de banda larga pt. catv(cam 500 lei noi) si rezolvi problema. Grig

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări