spinach Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 salutam, Am studiat 3 drivere pentru motoare de VCR , respectiv BA6435 , HA13457 , HA13403 si nu m-am lamurit cum pot fi pilotate ; astfel: -toate au o intrare de control denumita EC pentru BA si CI pentru HA ; nu sint specificatii daca prin aceste intrari se piloteaza viteza prin analogic sau digital [pwm] -toate au o intrare pentru limitare curent ; de fapt la ce este buna ? -toate au intrare pentru ff,rew si stop ;aici treba este mai clara. -toate au esiri de phase generator ; probabil o informatie cu frecventa mai mare decit frecventa de rotatie In aparatele video , bucla se inchide cam asa : -avem un mmc spacific pentru zona asta , care primeste conditii si cereri de la procesorul central ; -mmc primeste informatie de la phase generator ;la unele modele o informatie , altele ca panasonic 2 informatii ; - informatia de la generator [pare un senzor hall] este transformata in semnal digital prin intermediul unui comparator . -La esire din mmc apar 2 semnale ; unul de se numeste Frecvence generator si al doilea de se numeste Phase generator ; nu stiu daca sint analogice s-au digitale] . -Cele 2 semnale sint mixate , amplificate si injectate in inputul de control speed de la driver motor . Intrebarea ar fi cum functioneaza in amanunt acesta bucla , daca este 100% in digital ,100% analogic s-au o combinatie dintre cele 2 folosind transformare din digital in analogic prin circuite de integrare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum