Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comanda motoare cabestan videorecordere

Postări Recomandate

salutam,

Am studiat 3 drivere pentru motoare de VCR , respectiv BA6435 , HA13457 , HA13403 si nu m-am lamurit cum pot fi pilotate ; astfel:

-toate au o intrare de control denumita EC pentru BA si CI pentru HA ; nu sint specificatii daca prin aceste intrari se piloteaza viteza prin analogic sau digital [pwm]

-toate au o intrare pentru limitare curent ; de fapt la ce este buna ?

-toate au intrare pentru ff,rew si stop ;aici treba este mai clara.

-toate au esiri de phase generator ; probabil o informatie cu frecventa mai mare decit frecventa de rotatie

In aparatele video , bucla se inchide cam asa :

-avem un mmc spacific pentru zona asta , care primeste conditii si cereri de la procesorul central ;

-mmc primeste informatie de la phase generator ;la unele modele o informatie , altele ca panasonic 2 informatii ;

- informatia de la generator [pare un senzor hall] este transformata in semnal digital prin intermediul unui comparator .

-La esire din mmc apar 2 semnale ; unul de se numeste Frecvence generator si al doilea de se numeste Phase generator ; nu stiu daca sint analogice s-au digitale] .

-Cele 2 semnale sint mixate , amplificate si injectate in inputul de control speed de la driver motor .

Intrebarea ar fi cum functioneaza in amanunt acesta bucla , daca este 100% in digital ,100% analogic s-au o combinatie dintre cele 2 folosind transformare din digital in analogic prin circuite de integrare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări