tinel Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 ,,reclame umflate '' in Tehnium ? nu mai stiu exact, dar articolul referitor la SR mi se pare ca a fost semnat de A Mateescu...O sa caut in colectie ,sa vad exact de cine e scris. Daca era in alta revista ,mai credeam ca e reclama mincinoasa (reclama mincinoasa=pleonasm) ,dar in Tehnium ?! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Vorbim împreună, ne înţelegem separat. De unde reclame în Tehnium? E vorba de reclame concrete la unele amplifuri, prospecte, cataloage, sau ce se mai dă gratis prin magazine şi expoziţii, sau pe net, ca să agaţe clienţii.Spor la căutat. Link spre comentariu
tinel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 toate informatiile mele sunt din Tehnium...nu obisnuiesc sa citesc reclame ,prospecte etc. (am spus mai inainte de ce..) ...totusi spui ca ma iau dupa vrajeli de marketing...chiar nu inteleg cum ai dedus asta ! spui ca SR e vrajeala, dar un search la sectiunea ,,amplificatoare'' scoate la iveala ca nu e chiar asa !11 pagini de rezultate inseamna ca multi acorda importanta acestei ,,reclame'' De exemplu hpavictor care spune ,,Pentru a obtine un slew-rate mare , iti recomand sa ai cam 5 mA prin fiecare diferential , de fapt 2,5 mA prin fiecare tranzistor .....'' Deci oamenii astia care construiesc amplifuri de calitate ,se iau dupa reclame ?!Greu de crezut ! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Într-adevăr, greu de crezut.Ptr că înţelegi greşit ce scriu, încetez aici cu subiectul ăsta, care nu are legătură cu titlul. Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 (editat) Pentru cei care au probleme integratul SI1125 hd se poate inlocui cu LM3886t.Se folosesc aceleasi componente dupa placa. 20mb image hosting Sony str 333L Editat Martie 1, 2015 de q_acdc Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Da știu că ai ,,săpat,, ceva ca să resuscitezi un topic vechi de peste 4 ani. Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Sa nu mai deschid alt topic.(stiu ca este vechi,se pare ca este singurul cu si 1125hd) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum