Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 4151 II,schema aplicatie

Postări Recomandate

,,reclame umflate '' in Tehnium ? nu mai stiu exact, dar articolul referitor la SR mi se pare ca a fost semnat de A Mateescu...O sa caut in colectie ,sa vad exact de cine e scris. Daca era in alta revista ,mai credeam ca e reclama mincinoasa (reclama mincinoasa=pleonasm) ,dar in Tehnium ?!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

8

• tinel

6

• q_acdc

2

• nelutu

1

Top autori în acest subiect

Vorbim împreună, ne înţelegem separat. :rade: De unde reclame în Tehnium? E vorba de reclame concrete la unele amplifuri, prospecte, cataloage, sau ce se mai dă gratis prin magazine şi expoziţii, sau pe net, ca să agaţe clienţii.Spor la căutat.

Link spre comentariu

toate informatiile mele sunt din Tehnium...nu obisnuiesc sa citesc reclame ,prospecte etc. (am spus mai inainte de ce..) ...totusi spui ca ma iau dupa vrajeli de marketing...chiar nu inteleg cum ai dedus asta ! spui ca SR e vrajeala, dar un search la sectiunea ,,amplificatoare'' scoate la iveala ca nu e chiar asa !11 pagini de rezultate inseamna ca multi acorda importanta acestei ,,reclame'' De exemplu hpavictor care spune ,,Pentru a obtine un slew-rate mare , iti recomand sa ai cam 5 mA prin fiecare diferential , de fapt 2,5 mA prin fiecare tranzistor .....'' Deci oamenii astia care construiesc amplifuri de calitate ,se iau dupa reclame ?!Greu de crezut !

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări