Vizitator Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Are cineva o schema de aplicatie cu STK 4151 II?Nu gasesc nimic pe net decat schema interna a integratului Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Uite aici, ai tot ce vrei, ajustezi alimentarea ptr 4151. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Multumesc zal,este exact ce aveam nevoie :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Pentru cei interesati de schema de aplicatie cu SI-1125HD (amplificator Sony TA-313)...iata schema luata de pe cablaj ops...am uitat sa desenez rezistenta de 10 ohmi si condensatorul de 56N de la iesire canal drept Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Las? c? eu ?tiu s? modific cu paint-ul. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 A?a arat? mai bine? Link spre comentariu
tinel Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 are cineva idee ce slew-rate are ? in datasheet nu e trecuta valoarea , asta spune cam tot despre el, dar as vrea totusi sa stiu ...macar in comparatie cu un amplificator ieftin (dar de firma) japonez. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Nu cred că a interesat pe cineva pînă acum chestia asta, oricum e o găselniţă comercială, fără legătură cu caracteristicile reale ale unui amplif. Important e să se audă bine. Link spre comentariu
tinel Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Nu-mi permit sa te contrazic.Am intrebat de SR deoarece in toate articolele citite in Tehnium se preciza acest parametru ,iar undeva se spunea ca un amplif. care are mai putin de 10v/microsec. suna,,plat'' deoarece nu poate reda varfurile rapide ale sursei audio.Eu am un amplituner Onkyo cu STK4151V la consum de 90w din retea ,si nu prea duce boxele Onkyo la vol. mic sau fara loudness (dif. de bas cu suspensie panzata).Ma intreb daca un amplif cu consum de 200w care ,,scoate'' cam 2x60w le-ar ,,trezi la viata''. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Nu vreau sa fiu rau dar credeti ca urechea dumneavoastra ar sesiza diferenta? Link spre comentariu
tinel Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Tocmai am achizitionat un Denon pma 320a si crede-ma ,se aude diferenta ! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Aici se face o confuzie între rapiditatea de răspuns a etajului final (ampliful final) şi puterea lui +/- caracteristicile sonore ale preului corector de ton. Toţi oamenii sesizează la ureche numai pe ultimele. Prima caracteristică e determinată în special de construcţia amplifului final şi se verifică numai cu aparatură de laborator. Oricum, judecînd după schemele interne folosite de Sanyo la seriile astea, ar trebui să aibă calităţi medii. Link spre comentariu
tinel Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Am intrebat de SR pt. ca am citit cateva articole din ,,Tehnium" in care se spunea ca modul in care se aude un amplificator este caracterizat de cativa parametri : gama de frecvente redata (de obicei fara a se indica la cati dB ),THD (de obicei doar la puterea minima) ,si foarte rar se precizeaza TID (dist. de intermodulatie) si SR-ul ,care ar fi direct proportional (pana la o limita) cu dinamica amplifului.Bineinteles , asta e teorie ,dar decat nimic...As fi tare curios ce parere au cei carora le-au trecut prin maini multe ,,scule'' si au experienta.. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Aşa ca o analogie: doctorul cînd nu are nimic de făcut unui pacient îl încîntă cu vitamine.Important e să se audă bine un amplif, cu sursele sale de zgomot şi boxele, într-o anumită încăpere.Restul datelor sînt de cele mai multe ori reclame umflate, ale căror rezultate nu se repetă decît în laboratorul acelei firme producătoare şi se bazează mai mult pe efectul placebo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum