Vizitator skily Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 miam luat doua difuzoare sal sbv 2030 si vreau sa fac doua incinte.daca stie cineva cam ce dimensiuni poate avea incinta pls.datele difului Link spre comentariu
Vizitator skily Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 scuze.sal sbv 2530 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 daca pui parametrii in winISD, si dai sa-ti calculeze, iti va spune ca difuzorul se preteaza exclusiv la incinta inchisa, si-ti da rezultatul: volum incinta 5922.9 litri, Qtc 0.71, adica apropiat de ideal... si curba cat mai plata...va rog frumos, eu am verificat de 5 ori cifrele comparativ pdf-program, de ce iese volumul asta? momentan ma duc la somn... poate vad totusi dublu de la oboseala... Link spre comentariu
Vizitator skily Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 mie imi dadea inaltimea de 1.50 m.nustiu de ce.va rog cei care ati mai folosit acest difuzor ajutatima Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 daca pui parametrii in winISD, si dai sa-ti calculeze, iti va spune ca difuzorul se preteaza exclusiv la incinta inchisa, si-ti da rezultatul: volum incinta 5922.9 litri, Qtc 0.71, adica apropiat de ideal... si curba cat mai plata...va rog frumos, eu am verificat de 5 ori cifrele comparativ pdf-program, de ce iese volumul asta? momentan ma duc la somn... poate vad totusi dublu de la oboseala...volumul se calculeaza in metri cubicred ca ai bagat datele gresit,ai aproape 6000litri,stii ce inseamna asta? un metru cub =1000litri!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 daca pui parametrii in winISD, si dai sa-ti calculeze, iti va spune ca difuzorul se preteaza exclusiv la incinta inchisa, si-ti da rezultatul: volum incinta 5922.9 litri, Qtc 0.71, adica apropiat de ideal... si curba cat mai plata...va rog frumos, eu am verificat de 5 ori cifrele comparativ pdf-program, de ce iese volumul asta? momentan ma duc la somn... poate vad totusi dublu de la oboseala...volumul se calculeaza in metri cubicred ca ai bagat datele gresit,ai aproape 6000litri,stii ce inseamna asta? un metru cub =1000litri!!!! domnule viobio, sunt arhitect... ce alte informatii legate de unitati de masura mai vreti sa-mi mai dati? sa nu mor prost, nu de alta...am pus datele corect, vreti print screen-uri? da, incinta a iesit si o sa iasa la infinit de 5,9229 metri cubi, la curba aia "ideala" pe care o da programul by default... pot modifica manual volumul spre o valoare realista, dar se scoala curba aia ca o cocoasha... cu siguranta ca e ceva ciudat, dar eu partea mea de treaba mi-am facut-o cat am putut de corect... de ce nu incercati si dumneavoastra?ar fi frumos sa vina cineva si sa ne explice stiintific ce poate fi anapoda in parametri, de iese rezultatul asta...P.S. unitatile de masura ale volumului sunt nenumarate... printre ele litrul si metrul cub, folosite functie de caz... Link spre comentariu
BF37 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 O poza este cu varianta cutie inchisa ( OPTIM ) iar cealalta varianta Br 60L Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 scuze nomikos!nu a fost cu intentie rea ,a fost o gluma introduceti in program VAS 120l si frecventa de rezonanta 29Hz ,sa vedem ce da?!mai sus a pus userul BF37 ,doua cutii realisteam realizat si eu ceva cu difuzoare SALbas 2030inalte DTF12fT 2200hzvolum 75lbass reflex Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 sbv 2530 are nevoie de o cutie inchisa de 50 pana la 70L plina cu fonoabs pt un raspuns liniar pana la F3 ~42hz(sau mai jos in fctie de pozitionare),nu este deloc potrivit pt bas reflex,xmax-ul nu este dat si nu se poate deduce! , ii trebuie neaparat o medie,fiind un wofer(de calitate indoielnica din pacate) pt utilizare in 3 caisbx 2030 este un dif de subwoofer! scrie si pe el,care nu are cum sa mearga pe 2 cai.acest model am avut si eu acum cativa ani buni cand au aparut vtp-urile cu ele si suna lesinat si ff inchis peste 300-400hz,la fel ca si tw,cu care eu(si vanzatorul care le lua de telezimex cu un mic adaos) am avut probleme cu ele pana am gasit 2 sa sune la fel,pana la urma am facut cadou tot ca nu prea cantau,sunau infundat si prost pt incinte fulrange,cel putin tw erau chiar de kko(am probat si dtf801,din pacate nu se mai gasesc,si astea parca mai cantau ceva,niste clopotzei,putina tzatzaiala...dar nu merg pe 2 cai ca haraie)Pe post de subwofere ar fi mers ok la banii lor,dar aveau spl mic si le trebuia undeva spre 40L,nu ca in brosura lor,unde era o cutie mica cu acord sus si suna ca ceapa.Difera f mult manopera si parametrii de la lot la lot,asa ca ar fi bine sa le evitati.Chiar si unele alese cu grija nu se ridica nici macar la nivelul celor mai ieftine de la Tonsil,diferenta de pret fiind infimaIncintele lui viobio sunt facute chiar fain,dar e pacat de munca si timp ca in final sa nu se depaseasca niste cutii de supermarket :sparge:Cat despre simulatoare...trebuie mai intai o intelegere a ce face el acolo,si cum se interpreteaza parametrii aia in general,fara asta nu se poate folosi ca iese varza.Cand indica cutii de sute de l pt un difuzoras,sau cutii in care nu incape diful,poate sa insemne multe .Oricum,si asa multi fac cutiile la ochi(probabil si filtrele dupa ureche) sau dupa alte proiecte gasite pe net,deci nu trebuie prea multe calcule Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 si uite asa expertul CBI a mai scris un postacele incinte sunt un experiment!!!!!!cind nu am ce face cumpar difuzoare si ma apuc sa fac cotete,cutii, lazi cu difuzoareeste principala mea distractie Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 si uite asa expertul CBI a mai scris un postacele incinte sunt un experiment!!!!!!cind nu am ce face cumpar difuzoare si ma apuc sa fac cotete,cutii, lazi cu difuzoareeste principala mea distractie proun sa va ajute CBI cu proiectarea boxei,filtru cutie dar el nu lucreaza decit cu difuzoare de la PA! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 proun sa va ajute CBI cu proiectarea boxei,filtru cutie dar el nu lucreaza decit cu difuzoare de la PA!Scuip? în sîn, PA face doar difuzoare profesionale. Cred c? ai vrut s? zici Seas sau ScanSpeak. Eu cred sincer c? CBI n-a reu?it s? g?seasc? sunetul care îi place ?i se leag? de orice proiect. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 era o mica atentie pt ca combinatia este chiar imbecila,dar se pare ca va place s-o dati in diverse balariisa aveti voi norocul sa lucrati cu scanspeak,desi la cat de chitrosi sunteti,nu vad asta in viitorul apropiatsunt cel putin 3 useri care au incercat sa faca boxe cu acesta combinatie si le-a iesit un rahat,asa ca nu am nevoie de confirmare.Daca ati avea bunavointa sa intelegeti ca cu combinatii imbecile nu se face lumina,ar fi mai bine pt totisincer mi-e sila de atata nepasare...aa,am uitat voi sunteti aia carora va put boxe de 4000E,suna mai bine chinezariile alea de cativa euro in cutii pal si facute la ureche... :aplauzeva las in pace in ideile vostre ,cred ca voi sunteti frustrati ca nu ati obtinut sunetul dorit,si nici nu aveati cum in situatia actualaInca nu m-am legat de nici un proiect,pt ca nu exista niciunul,inafara de ce a incercat si propus VTP,cu bune si cu rele,restul se rezuma doar la tamplarie si nimereala,pana la proba contrarie.Probabil tocmai din cauza unora ca voi nu este nimeni mai priceput pe aici intr-ale contructiei incintelor care sa mai scrie,a vazut ca nu are pt cine si prefera sa discute doar cu cine merita... un raspuns pe masura...desi regret ca am ajuns sa scriu astfel,si nu-mi sta in fire,ca deja sunt sictirit de astfel de interventii parca prea personale(am impresia ca va e ciuda ca am eu SS ) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 era o mica atentie pt ca combinatia este chiar imbecila,dar se pare ca va place s-o dati in diverse balariisa aveti voi norocul sa lucrati cu scanspeak,desi la cat de chitrosi sunteti,nu vad asta in viitorul apropiatsunt cel putin 3 useri care au incercat sa faca boxe cu acesta combinatie si le-a iesit un rahat,asa ca nu am nevoie de confirmare.Daca ati avea bunavointa sa intelegeti ca cu combinatii imbecile nu se face lumina,ar fi mai bine pt totisincer mi-e sila de atata nepasare...aa,am uitat voi sunteti aia carora va put boxe de 4000E,suna mai bine chinezariile alea de cativa euro in cutii pal si facute la ureche... :aplauzeva las in pace in ideile vostre ,cred ca voi sunteti frustrati ca nu ati obtinut sunetul dorit,si nici nu aveati cum in situatia actualaInca nu m-am legat de nici un proiect,pt ca nu exista niciunul,inafara de ce a incercat si propus VTP,cu bune si cu rele,restul se rezuma doar la tamplarie si nimereala,pana la proba contrarie.Probabil tocmai din cauza unora ca voi nu este nimeni mai priceput pe aici intr-ale contructiei incintelor care sa mai scrie,a vazut ca nu are pt cine si prefera sa discute doar cu cine merita... un raspuns pe masura...desi regret ca am ajuns sa scriu astfel,si nu-mi sta in fire,ca deja sunt sictirit de astfel de interventii parca prea personale(am impresia ca va e ciuda ca am eu SS )atot stiutor si marite CBImult iubite si stimate CBI,intiiull constructor se incinte al tariine cerem scuze ca existam si suntem imbecili! am vorbit cu citiva baieti sa facem o inchinaciune la tine poate te induri sa ne proiectezi si sa ne inveti cum se fac niste incinte!dupa ce am scris acel post ,am vorbit cu niste prieteni useri si asteptam postul taucind a fost citit a fost ca pe stadion,uraaaa !a scris CBIin parte ai dreptate in ce spui dar stii si tu bine ,audiofil cum esti,tonul face muzica!daca am spus ca nu mi placeau boxele alea de 4000euro asta nu inseamna ca boxele scumpe suna prost,prost intelessa te simti bine ,propun ceva ,tu sa fii cel mai bun in boxe si toti sa ti cerem parerea!o sa sune urit ce scriu acum dar nu ma pot abtine:situatia mea materiala imi permite sa cumpar incinte superexclusiviste ,care au pretul probabil cit o masina buna!nu are nimeni ciuda pe tine ca ai SSde auzit aud bine ,asa zic eu,din cind in cind mai fac un sunet la o cintare,un mixaj,o mica productie,etcne cerem inca odata scuze ca nu suntem AUDIOFILInimeni nu contesta calitatile tale(am mai spus asta),problema ta este O RAUTATE PATOLOGICA,profilul tau psihologic este al unui om singuratic, frustrat din multe puncte de vedere,neiteles de altii,poate ai avut o copilarie nefericita,poate ai fost abuzat in copilarie??tot timpul pe toate forumurile ai acelasi mod de a scrie,o incrincenare si o rautate extremaai facut o pereche cu PA si gata !ai aflat secretul sunetului!credema nu o sa fii niciodata la nivelul lui VTP sau felixx.o zi frumoasa! :bananaparty: Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 din pacate profilul meu psihologic este cu totul altul decat ce ati scris si nu ati nimerit nicuna din variante,si ca sa nu continui acest incident nu o sa mai scriu nimic ,pt ca orice as scrie o sa para din nou ,...o rautatemereu cand m-am legat de ceva a fost cu buna intentie,toti ne permitem lucruri bune dar folosim dinalea ieftine ca ce rost..nu fac aceasi lucru?...Niciodata nu am facut referire la ceva care nu am avut in posesie,in necunostinta e cauza(adica vorbesc din poze)...si nu,nu-s fan PA,ca tot insistati,au si ele destinatia lor..si cand ma gandesc ca totul a plecat de faptul cam am scris ca nu merge facut incinte cu difuri de subwf si tw chinezesti si unde s-a ajuns.....o zi frumoasa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum