Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema TV Samsung 26s81

Vizitator foc_in_gaura

Postări Recomandate

Vizitator foc_in_gaura

Buna seara!Am intalnit de azi o problema la TV-ul meu Samsung 26s81. Il am de un an si jumatate si nu am avut nici o mica problema pana azi cand nu mai primeste semnal de la telecomanda. Am facut o mica proba telecomenzii folosind camera telefonului mobil. Cand apas pe buton pe displayul telefonului se vede cum telecomanda emite samnla infrarosu (sa asa cred ca e, nu prea ma pricep).Am cautat pe google si nu am gasit nimic relevant. Poate sa ma ajute cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator foc_in_gaura

Am rezolvat problema...am schimbat bateriile cu altele de la o alta telecomanda.... Acum merge, insa si cealalata telecomanda merge cu bateriile teoretic uzate. Sa inteleg ca la un anumit nivel scazut al bateriilor, telecomanda Samsung isi inceteaza functionarea. Este o chestie inteligent, deoarece se evita apasarea puternica a butoanelor rezultand o viata mai amre a telecomenzii.Stiu ca din porima trebuia sa testez bateriile, dar dupa cum ziceam, am observat ca telecomanda emite semnal ir.O zi placuta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări