mikella Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 salutare tuturor.dupa cum spune si numele topicului am probleme cu decodorul de la digi tv.nu mai arat nici o imagine nimic numai se aude.am incercat sa al inlocuiesc dar nu merge cartela decat cu decodorul ei si nu sunt in tara sa ami iau altul cu tot cu cartele.sar putea face ceva la asta vechi care nu mai arata nimic sau .are vreo 8 ani si nu a facut probleme pana acum.cu respect Link spre comentariu
yo9gcc Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Dupa cum ai facut prezentarea sa inteleg ca ai sonor si nu ai imagine, sonorul este de la un canal anume sau altceva. Vezi ca ai posibilitatea sa conectezi televizorul prin euroscart sau printr-o iesire cuplata la mufa de antena a tv. Incearca sa vezi daca merge in celalalt caz, si anume daca ai tv cuplat prin euroscart conectezi printr-un cablu coaxial cu mufe poate ai sansa sa mearga asa Bafta! Link spre comentariu
mikella Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 da asa este am sonor dar nu am imagine.am incercat si cu euroscartul si cu ,cablurile coaxiale tot asa face si tat acuma fara televizor ca la manastire :cry:.sonorul este din euroscart sau coaxial depinde dar la amandoua merg doar sonorul.cablul ala de conectare direct la tv la intrarea antenei nu lam incercat din lipsa de mufe dar nu prea am mari sperante in el.daca a mai patit cineva asa ceva si a gasit vreo solutie rog sa posteze.va salut Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Daca are cine-ti cumpara din ro asa ceva si sa se intalneasca cu mine, pe la inceputul lui noiembrie sunt la Pireu si ti-l pot aduce. Link spre comentariu
mikella Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 are cine sa mil cumpere trebuie alt decodor cu tot cu cartela lui ca nu merg schimbate cartelele de la un decodor la altul.orcum data asta ami iau pe max tv ca merge mai bine.apropo undei pireu? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Langa Atena. Link spre comentariu
mikella Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 eu sunt in cipru nu in grecia dar multumesc ,ca teai gandit la problema mea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum