Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce sa aleg ?? ... intre stk4048xi si 2x200w adelaida

Postări Recomandate

Vizitator yo8aiv

Salutare.

Pt. baietii care au mai lucrat cu asa ceva si au experienta .. cum sa optez ca .. am observat cateva pareri deale voastre in legatura cu TDA7294 si se pare ca sunt impartite.. si STK 4048XI .. pe mine unul ma intereseaza calitatea si sa am o gama de freq cat mai mare de redat la o putere relativ mare. Daca se poate sa va dati si voi cu parerea : intre STK 4048XI si http://www.adelaida.ro/product_info.php ... a359403dd1 .. care e cu 7294.

Ma intereseaza sa obtin in jur de 200 w sau chiar peste daca se poate putere reala. Am de gand sa investesc masiv in proiectul asta in jur de 1000 de lei.Adica sa fac o amplificare buna 4 chan. ca nu le fac de 10 ori .. o data si bine.Dati si exemple de-ale voastre facute etc.

Va multumesc. Astept rasp. voastre.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• Guest1

1

• csl1131

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

Vizitator yo8aiv

mda .. as fi optat pt ceva pe tranzistoare .. dar mi se pare cam ciudat ca acel montaj 2x 200w* sa scoata la asa tesiunde asa putere .. si calitate banuiesc ca nu prea e .. ma interesa daca are sau a avut cineva un asa modul sa-mi zica si mie cum se aude, daca e fiabil .. montajul cu stk-uri mi s-a parut mai teapan .. si mult mai simplu chiar daca e sa al fac eu .. ma intereseaza calitatea .. si am vazut ca al pot pune si pe 8 ohm ..

Va multumesc pt parerile voastre.. ma gasiti pe yahoo messenger cu :arrow: ID [email protected] ... as vorbi :idea: si cu Vasile dar nu ai stiu .. ID-ul. :roll:

Link spre comentariu

deci lasa ADELAIDA ... :!: :!: :!: :!: ala e prost..adca nu se compara cu stk..nici pe departe (daca stk-ul e adevarat...) si in plus scoate poate jumate din putere cat scrie acolo..daca....stk-ul ala nu l-am vazut..dar in general ele sunt f bune...daca sunt adevarate... daca sunt false..la inceput merg....merg un timp, si la inceput chiar bine....dar in timp scade calitatea sunetului,nu se mai aude ca unu luat nou, si se strica..astea la falsuri..la adevarate..nu.. dar cum in romania daca nu s-ar vinde falsuri la componente cel putin 3/4 din firme ar da faliment...

Link spre comentariu

IN ciuda faptului ca am ars de nenumarate ori tda-urile am hotarat sa le folosesc puse in punte dar cu atentie si zic eu ca nu voi reusi sa le mai ard.... deci eu mai bine imi iau niste tda-uri decat niste falsuri de stk-uri :twisted: pt ca ... de exemplu un stk original de 3X40W nominal as putea sa-l iau cu 1.5 mil de la SONY ....citeste aici

http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=1932

Si in final zic sa te gandesti bine ce ai de gand sa faci...mai bine lasi pe altcineva sa-ti munceasca o schema clara si buna in final sa-ti faca amplificatorul pt ca nu e de glumit cand treaba e serioasa ...sau poate vrei sa faci experimente ..depinde de tine... nu uita o piesa originala face cam cat 5 piratate deci ....trage tu concluzia !!!

Link spre comentariu

au dreptate baietii stk-uri false misuna peste tot,tda-uri la fel,tranzistori la fel ,integrate cu duiumu,dar eu iti recomand ceva pe tranzistori.unu la mana ca poti sa masori cate ceva ,doi:schimbi unul doi tranzistori nu tot circuitul.alea de la adelaida doar in punte sa scoti peste 120w,si sunt unelea de 400w care merg bine dar trebuie anulata protectia(care face belele,adica blocheaza)

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

..mda . pana la urma nu mai stiu ce sa fac .. ori STK ori .. bipolari .. nimic nu mai e original in romania din cate am vazt ..

Sa o crezi tu, eu fac amplificatoarele doar cu finali originali :lol:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări