Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat pentru incepator

Vizitator didit

Postări Recomandate

Salutare tuturor,Sunt proaspat absolvent al Fac. de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (generatia - 4 ani) din Cluj, actual Masterand in Inginerie Electronica. Electronica a fost din totdeauna o pasiune, dar pe care din pacate nu am exploatat-o la maxim. As vrea sa ma specializez in Proiectarea Sistemelor de Alarma, Retelelor de Telecomunicatii, Configurare centrala VoIP...pe scurt....cam tot ce tine de partea aceasta de curenti slabi. Problema e ca am aplicat pentru joburile (foarte putine la numar in Cj) din acest domeniu, dar toti angajatorii au cerut experienta in Proiectarea in Curenti Slabi. Intrebarile mele pentru voi (cei care sunteti mult mai avansati decat mine si in masura sa ma ghidati) sunt:1. De unde sa incep cu documentarea? Va rog, sugerati-mi niste referinte care ma pot ajuta la dezvoltarea cunostiintelor in acest domeniu(am luat de pe net cateva pdf-uri despre alarme, dar nimic despre proiectare)2. Care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a invata cat mai bine aceasta meserie?3. Ce soft recomandati pentru proiectare?4. Care sunt aspectele principale care trebuie studiate pentru a-mi forma baza cunostiintelor in domeniu acesta?5. Ce anume ar trebui sa evit pe parcursul acestui proces de dezvoltare a abilitatilor?Va multumesc anticipat si sper ca acest subiect va fi tratat cu seriozitate.Cu stima, DanielPS: Stiu ca probabil mi se va sugera sa deprind cunostiintele in mod practic, dar...credeti-ma...am propus firmelor si stagii de pregatire(fara plata) ... din pacate fara succes.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator didit

Scuze ca e "putin" off topic, dar am cautat pe intreg forumul si nu am gasit ceva asemanator, de aceea am considerat ca s-ar integra mai bine in sectiunea "Incepatori" (plus ca si eu sunt incepator, dar cu dorinta de a ma perfectiona :d). Numa bine, Daniel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări