aea Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Am scos panglica de cdrw pt a o pune la alt pc care nu are si cand am pus-o la loc nu mai deschide cd ... ?-cd se aude cum se invarte dar nu il recunoaste/deschide , la pc celalalt merge dvdrw-ul normal deci e ceva din pc .Ce e ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 daca ati formatat hard-disk ul , este posibil sa fi sters partial sau complet driverele unitatii dvd...incercati sa reinstalati driverele unitatii dvd de pe discul original cu drivere pe care l-ati primit obligatoriu cind ati cumparat unitatea...---evident , daca ati luat unitatea dvd nou nouta din magazin--- Link spre comentariu
aea Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 nu am formatat nici nu stiu ce inseamna , dvdrw l-am luat de pe okazi deci nu am drivere si e marca asus , mai am un cd-rom samsung oare cu el ar merge ? cu ce voi mai instala programe cum e posibil asa ceva doar am scos panglica si cand l-am conectat dinou sa nu mai .... Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Vezi poate ai pus invers panglica mufa colorata trebuie sa intre in placa de baza Si daca ai 2 unitati pe aceasi panglica vezi cum sunt jumperii , master /slave/ Cable select Link spre comentariu
aea Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 panglica are desenat un cd pe ea si e conectat la dvdrw oare buteaza sa reinstalez xp , nu e decat u dvdrw conectat la placa de b . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum