Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pc nu mai recunoaste dvdrw cu cd in el

aea

Postări Recomandate

Am scos panglica de cdrw pt a o pune la alt pc care nu are si cand am pus-o la loc nu mai deschide cd ... ?-cd se aude cum se invarte dar nu il recunoaste/deschide , la pc celalalt merge dvdrw-ul normal deci e ceva din pc .Ce e ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aea

3

• Dr4g0n

1

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca ati formatat hard-disk ul , este posibil sa fi sters partial sau complet driverele unitatii dvd...incercati sa reinstalati driverele unitatii dvd de pe discul original cu drivere pe care l-ati primit obligatoriu cind ati cumparat unitatea...---evident , daca ati luat unitatea dvd nou nouta din magazin---

Link spre comentariu

nu am formatat nici nu stiu ce inseamna , dvdrw l-am luat de pe okazi deci nu am drivere si e marca asus , mai am un cd-rom samsung oare cu el ar merge ? cu ce voi mai instala programe cum e posibil asa ceva doar am scos panglica si cand l-am conectat dinou sa nu mai ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări