Vizitator Shd Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 SalutareDe ceva vreme ma bate gandul unui montaj pentru a treia lampa de stop. ce ma intereseaza e ca lampa sa functioneze normal cand calc frana, dar cand aprind pozitiile de ceata sa palpaie la apasarea pedalei de frana.am incercat si alte variante, de genul sa schimb 1 din cele 3 becuri ale lampii cu un stroboscop, dar nu imi place cum a iesit, motiv pentru care apelez la profesionisti.ma intereseaza cam cat ar costa un astfel de dispozitiv (piese + manopera), si daca sunt persoane interesate in realizarea lui.10x. Link spre comentariu
Vizitator neamtul61 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 SalutareDe ceva vreme ma bate gandul unui montaj pentru a treia lampa de stop. ce ma intereseaza e ca lampa sa functioneze normal cand calc frana, dar cand aprind pozitiile de ceata sa palpaie la apasarea pedalei de frana.am incercat si alte variante, de genul sa schimb 1 din cele 3 becuri ale lampii cu un stroboscop, dar nu imi place cum a iesit, motiv pentru care apelez la profesionisti.ma intereseaza cam cat ar costa un astfel de dispozitiv (piese + manopera), si daca sunt persoane interesate in realizarea lui.10x.incearca cu un releu de semnalizare intre lampa stop si lampa de ceata ,si un releu care sa faca trecerea de la stop normal la cel cu lampa de ceata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum