Toyo Cris Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Sper ca nu deranjez, sunt ultimele! Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 cum sa deranjati ..nici vorbaau iesit destul de ok,chiar f bine pt primul proiect.Initial au fost vopsite si apoi lipit autocolant cumva?Dat fiind ca a fost facuta cutia/ proiectul de la 0,ar fi mers montat wooferul mai jos,mai aproape de podea pt o cuplare mai buna si de ce nu,si o stabilitate a incintei mai ridicata,poate cu alta ocazieniste masti peste difuri mai merg facute,ca parca nu prea mai e loc ,sunt difurile f in margine,am inteles ca ati luat si material strech pt masti Link spre comentariu
Toyo Cris Postat Octombrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Da, am si materialul pentru masti. Nu stiu ce solutie sa adopt pentru masca din fata.Da, au fost chituite, grunduite, chituite, grunduite..., si in cele din urma vopsite de doua ori. Pentru ca nu mi-a placut rezultatul final (parca erau 2 sicrie - culoarea vopselei fiind negru lucios). Link spre comentariu
Toyo Cris Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Buna seara!Am revenit cu cateva poze din proiectele mele.Primul proiect a mai fost prezentat, dar am schimbat finisajul (vopsea metalizata visiniu si lacuite).Al doilea proiect este 100% Visaton (difuzoare, schema filtru, tuburi de bas, material fonoabsorbant - lana sintetica), finisajul fiind realizat prin aplicare de folie.Sunt multumit de ambele proiecte (nu am ascultat niciodata incinte din comert care sa-mi placa mai mult cum suna - nu am ascultat si incinte realizate de firme cu nume in domeniu, in Iasi sau zona Moldovei nu cunosc sa fie vreun showroom).Succes in realizare proiectelor voastre!Primul proiect: Link spre comentariu
Toyo Cris Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Si al doilea proiect: Link spre comentariu
Toyo Cris Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Ultimele poze. Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Sincere felicitari pt realizare ! insa boxele negre sant 70% Visaton + 20% Monacor + 10%material romanesc Sa le asculti sanatos ! :band Link spre comentariu
Toyo Cris Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Multumesc!Am reusit sa fac si calcule aproximative de pret. Primul proiect cca 5100 lei si al doilea cca 2950 lei. Bineinteles ca in aceste calcule nu intra sculele achizitionate, consumabile, etc. Pentru cei care vor sa le auda (pentru cei din zona), boxele cu difuzoare Visaton le-am dus intr-un restaurant (Family, langa Magic Pub Sport) pentru probe si cateva ore de functionare.Numai bine! Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Decembrie 15, 2018 Partajează Postat Decembrie 15, 2018 Ce adeziv imi recomandati pentru lipirea zonei incercuite in poza de mai jos? Incinta are zone unde vechiul adeziv s-a crapat si iese aerul afara. Link spre comentariu
enderman Postat Decembrie 15, 2018 Partajează Postat Decembrie 15, 2018 Eu am folosit Moment Fix Power pentru lemn, e alb si vascos, se poate aplica cu degetul la ~45 de grade pe toate muchiile interioare ale cutiilor, eventual poti folosi si ceva bucati de sipca din loc in loc pentru rigidizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum