zal Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Alea sînt datele contactelor din releu, mai trebuie s? scrie ?i altceva pe el, sigur 24V. Te ui?i cu aten?ie, între 2 terminale are o diod? mic?, acelea sînt capetele bobinei interne, o iei pe traseele de cablaj care vin ?i pleac? de la cele 2 terminale ?i la unul vei g?si fie un circuit, fie vreun tranzistor, iar la cel?lalt vei g?si o rez, mai mare ca gabarit, vezi ce valoare are.Dac? nu te descurci f? 2 poze fa??-spate la zona cu releul. Link spre comentariu
gherasim Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 ZAL nu am gasit dioda de care spuneai si cred ca nu are asa ceva. atasez cateva poze poate ma ajuti. Am gasit un transformator mai mare dar nu incape in carcasa . ce pot sa mai fac? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Aha, m-am l?murit, e o tîmpenie acolo, nu au folosit diod?, au pus un condensator, acela electrolitic mic de lîng? releu, la pinul unit cu plusul condului se afl? 2 rez verzi în paralel, montate în picioare, vezi ce valoare au. Link spre comentariu
gherasim Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 1,5K dupa codul culorilor si la masurat cu aparatul are 1,47K, ce sa fac in continuare ? poate trebue sa schimb si condensatorul?am dezlipit o rezistenta si am alimentat amplificatorul si tot nu a cuplat releul. Link spre comentariu
gherasim Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 daca rezistentele sunt in paralel inseamana ca avem acolo o valoare de o,75 K, cred ca voi incerca sa montez o singura rezistenta de vreo 6oo ohm sau 500ohm sa vad ce voi gasi prin aparatele mele. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Da, pune una mai mic?, minim 100, dar vezi s? r?mîn? cam 22V pe bobina releului. Link spre comentariu
gherasim Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 zal ampus o rezistenta de 470 ohm si am 19,4 v pe bobina releului ,care acum lucreaza bine.ce sa fac ,las asa se poate arde ceva daca nu am 22 v si multumesc mult. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 zal ampus o rezistenta de 470 ohm si am 19,4 v pe bobina releului ,care acum lucreaza bine.ce sa fac ,las asa se poate arde ceva daca nu am 22 v si multumesc mult. Po?i s? pui ?i mai mic?, pe la 330 Ohmi, tensiunea de pe bobina releului va ajunge la peste 20V ?i va anclan?a în orice condi?ii. Singura care se va încinge s-ar putea s? fie rez, dac? e prea mic? ca putere, una de 1W e bun? acolo. Link spre comentariu
gherasim Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 multumesc mult , o sa revin cu un subiect nou poate ma poti ajuta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum