Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unibit

Vizitator FiveseveN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

2

• miron1947

2

• yo9hnf

1

• yo4hhp

1

Top autori în acest subiect

Sper ca aici e sectiunea potrivita... e tare confuza organizarea forumului. N-aveti nevoie de consultanta in IA? :)Aaaanyway... intrebarea mea este: stie cineva daca si unde pot gasi Unibit in Romania? Adicatelea burghiu universal/in trepte, cum vreti sa-i ziceti, si arata asa: http://www.hpiracing.com/graphics/tips/unib-6.jpg

Aici: http://www.sculesiechipamente.ro/Burghie.htmlComanzi si-ti vin acasa.
Link spre comentariu

Ok, cand mai trec prin Brasov sau Bucuresti am sa tin minte :)In Iasi sau doamne-fereste intr-un magazin online oare se gaseste?

Din magazinul care l-am recomandat am cumparat multe scule si materiale profi. (au un depozit mare in Cluj) Au introdus vinzarea on-line de putina vreme, doar din cauza crizei. Am constatat ca sunt seriosi dar e o simpla constatare, nu o garantie.
Link spre comentariu
Vizitator tudy123

Mai este si varianta sa cauti un reprezentant Wurth si sa comanzi de la ei , au niste scule deosebit de bune , dar te avertizez ca si preturile sunt mai mult decat pe masura :nas:

Link spre comentariu

Mai este si varianta sa cauti un reprezentant Wurth si sa comanzi de la ei , au niste scule deosebit de bune , dar te avertizez ca si preturile sunt mai mult decat pe masura :nas:

Confirm. Si daca stai de vorba cu un "Sales representative" cred ca auzi de 1000 de ori expresiile: catalogul nostru german, calitate germana, sculele noastre au 3 coixe etc.
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Da, se gasesc si in Obor, la fiare. Am cumparat eu unul 6-41 mm. Tipa cerea 1 bulion, dar pana la urma, fiind primul client intr-o zi ploioasa, l-a lasat la 800 de mii. Calitatea? Conform ultimelor standarde (turcesti si chinezesti)! :ras: Am tot vrut sa-mi iau unul din Hornbach, dar aceeasi piesa costa 1,7 milioane!!! :nebunrau:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări