Vizitator FiveseveN Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Sper ca aici e sectiunea potrivita... e tare confuza organizarea forumului. N-aveti nevoie de consultanta in IA? Aaaanyway... intrebarea mea este: stie cineva daca si unde pot gasi Unibit in Romania? Adicatelea burghiu universal/in trepte, cum vreti sa-i ziceti, si arata asa: http://www.hpiracing.com/graphics/tips/unib-6.jpg Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Hornbach Link spre comentariu
Vizitator FiveseveN Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Ok, cand mai trec prin Brasov sau Bucuresti am sa tin minte :)In Iasi sau doamne-fereste intr-un magazin online oare se gaseste? Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Dar Praktiker sau Bricostore sau Baumax,aveti in apropiere? Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Sper ca aici e sectiunea potrivita... e tare confuza organizarea forumului. N-aveti nevoie de consultanta in IA? :)Aaaanyway... intrebarea mea este: stie cineva daca si unde pot gasi Unibit in Romania? Adicatelea burghiu universal/in trepte, cum vreti sa-i ziceti, si arata asa: http://www.hpiracing.com/graphics/tips/unib-6.jpgAici: http://www.sculesiechipamente.ro/Burghie.htmlComanzi si-ti vin acasa. Link spre comentariu
Vizitator FiveseveN Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 OK, multumesc baieti! Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Ok, cand mai trec prin Brasov sau Bucuresti am sa tin minte :)In Iasi sau doamne-fereste intr-un magazin online oare se gaseste?Din magazinul care l-am recomandat am cumparat multe scule si materiale profi. (au un depozit mare in Cluj) Au introdus vinzarea on-line de putina vreme, doar din cauza crizei. Am constatat ca sunt seriosi dar e o simpla constatare, nu o garantie. Link spre comentariu
Vizitator tudy123 Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Mai este si varianta sa cauti un reprezentant Wurth si sa comanzi de la ei , au niste scule deosebit de bune , dar te avertizez ca si preturile sunt mai mult decat pe masura Link spre comentariu
yo4hhp Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Mai este si varianta sa cauti un reprezentant Wurth si sa comanzi de la ei , au niste scule deosebit de bune , dar te avertizez ca si preturile sunt mai mult decat pe masura Confirm. Si daca stai de vorba cu un "Sales representative" cred ca auzi de 1000 de ori expresiile: catalogul nostru german, calitate germana, sculele noastre au 3 coixe etc. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Se gasesc smecherii d'astea (eu le-as zice freze) SIGUR in spate la Bucur Obor, Bucuresti. Am vazut asa ceva acolo. Link spre comentariu
boku Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Am vazut si la baumax. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Da, se gasesc si in Obor, la fiare. Am cumparat eu unul 6-41 mm. Tipa cerea 1 bulion, dar pana la urma, fiind primul client intr-o zi ploioasa, l-a lasat la 800 de mii. Calitatea? Conform ultimelor standarde (turcesti si chinezesti)! Am tot vrut sa-mi iau unul din Hornbach, dar aceeasi piesa costa 1,7 milioane!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum