nightmare Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Am facut de curand o incuietoare electronica cu PIC, care are si un LCD 16x2 cu dimensiuni 84x44x13. Unde gasesc o cutie cu decupaj pentru LCD si eventual un loc pentru tastatura numerica, care sa aiba dimensiunile corespunzatoare? Am gasit pe la Adelaida niste cutii, dar abosolut toate au latime 74, deci prea mici. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Pararea mea e ca mai repede o faci singur. Sansele sa gasesti ceva exact la dimensiunile dorite sunt foarte mici. Link spre comentariu
caddyct Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 de acord cu florin.parerea mea este sa o faci tu dar totusi daca vrei gasesti la magazinele de pe str.maica domnului (nu dau nume sa nu se zica ca fac reclama) in Bucuresti.iti dau link-ul pe pm daca vrei. Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Daca au magazin online poti sa-mi dai link, ca nu sunt din Bucuresti. Uite aici un exemplu de cutie. Nu inteleg de ce toate pe care le gasesc au 74 mm cand cele mai folosite display-uri sunt cele 16x2 care au majoritatea 84 mm. Casa o fac singur nu prea am din ce. Din plastic nu am cum si alte materiale nu prea gasesc prin oras pe aici care sa se potriveasca. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Carcase de genul ala eu le fac din cablaj. Se prelucreaza usor. Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Ai dreptate, dar vroiam ceva mai de fabrica. Pana la urma iau o cutie normala de dimensiuni corespunzatoare si ii fac gaura pentru display si tastatura. Link spre comentariu
89-CEC Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 http://www.tme.eu/de/katalog/index.phtml#id_category%3D100630%26cleanParameters%3D1 Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Multumesc. La TME chiar nu ma uitasem. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 eu ma uitasem la TME dar sa mor daca mai stiam pe unde erau , e tare "aranjat" site-ul dar nu il inteleg. Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Am facut de curand o incuietoare electronica cu PIC, care are si un LCD 16x2 cu dimensiuni 84x44x13. Unde gasesc o cutie cu decupaj pentru LCD si eventual un loc pentru tastatura numerica, care sa aiba dimensiunile corespunzatoare? Am gasit pe la Adelaida niste cutii, dar abosolut toate au latime 74, deci prea mici.Poti da detalii? Ce incuietoare ai folosit? Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Am folosit schema din link-ul de mai jos cu 16F628A. http://jap.hu/electronic/combination_lock.html#025 O sa pun o incuietoare electromagnetica pe care o pot cumpara de la orice magazin de materiale de constructii. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 ne indepartam de la topic dar fie: ii poti adauga si sistemul acces cu smart card (adica cartela de telefon public - schema din conex club) sau chiar acces cu tag RFID. Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Daca ai schema din conex club, ataseaza aici, te rog, sau da-mi un link ca nu dau de ea pe nicaieri. Tot ce am gasit e asta si e cu AVR. La microcontrolerul existent deja acolo nu prea mai pot lega nimic, decat daca refac cablajul si nici nu mai am decat RA4 si RB7 libere. O sa incerc pana la urma si o idee din asta. Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 ne indepartam de la topic dar fie: ii poti adauga si sistemul acces cu smart card (adica cartela de telefon public - schema din conex club) sau chiar acces cu tag RFID.Acest sistem, RFID, cit de sigur e, ce probabilitate ar fi ca o "cheie" sa se nimereasca la doua receptoare si s-ar putea ca sa-mi personalizez cheia? adica pot schimba frecventa sau e setata din fabrica? Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 N-as putea spune ca RFID e o metoda tocmai sigura de autentificare. Oricine e in zona cu un scaner poate afla ce se afla pe cheia ta si apoi sa faca un duplicat. Frecventa e de obicei 13.56 Mhz sau 125 kHz. Identificarea se face in functie de datele de pe card nu de frecventa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum