Vizitator regina Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 salut am si eu o statie de lipit cu aer cald ptr.telefoane.si cand lucrez cu ea ma corenteaza stit cumva din ce cauza ? :cry: Link spre comentariu
maresmircea57 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Poate e "corentul" prea tare!? Link spre comentariu
Nonny149 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Priza are impamantare? Link spre comentariu
Vizitator regina Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 nam anpamantare la priza e din cauza asta? Link spre comentariu
Nonny149 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Da asta poate fi ! Poti folosi si un covor electro-izolant pentru a evita neplaceri din astea. Link spre comentariu
Vizitator regina Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 daca pun unpamantar la priza pot rezolva problema? Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 daca tu pun impamantar la priz cred ca problem ta rezolvata estem.tu creion tensiunem punem pe carcasa statie si vazut daca avut curent.da tu de ce nationalitate estem ? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 v?zut ?i dac? inversat ?tec?r în priz? mai curentat pe noi... dac? împ?mântar nu estem a?a rezolv?m...(?tefane, dac? ne banat cr?ciun pe amândoi, p?cat de la tine estem!!!! )chestia cu inversatul ?tec?rului în priz? nu este o glum?: când chiar e legat? împ?mântarea la priz?, nu prea conteaz? pozi?ia, când lipse?te împ?mântarea... Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 nu eu inceput, regina estem vinovat. vezi ca esti profanator Link spre comentariu
Golem Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 nu prea conteaz? pozi?ia, când lipse?te împ?mântarea...Asta-i vreun citat din "Kama Sutra pentru necrofili"?...Impamantarea nu are rost daca nu e facuta in cimitir! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum