george ilisoi Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Am descoperit greseala nu am conectat tuburile bine. Eu am luat datele de catalog de la alt tub . anodul e pinul 9 si katodul e pinul 10. Iar eu am conectat anodul la pinul 10 si katodul la pinul 3, de asta nu functiona. Link spre comentariu
george ilisoi Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Am remediat greseala si acum functioneaza fara probleme . am 690v !! , dupa ce am deconectat traful de la priza am descarcat conzii cu o surubelnita , tensiunea e foarte mare. Pot inlocuii tubul ef86 cu ef80 din partea de audio frecventa? Link spre comentariu
george ilisoi Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Am finalizat montajul , dar nu functioneaza . tensiunile sunt bune , am testat mai multe tuburi pl500 pana si gu50 , dar nu obtin nici un arc electric , doar o scanteie deabia vizibila cand apropii o surubelnita de electrodul bobinei , care credeti ca ar fi problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum