porman Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Va salut, am un egalizator Gelhard GXV328 este pe 7 bezi.Problema este ca nu gasesc nicaieri o schema cu legaturile care ies din el. Poate cineva sa ma ajute sa aflu care fir ce face?Doar alimentarea l-am aflat care este un fir gros de culoarea rosie si Negru gros. In rest pauza. Va multumesc! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 pune o poza cu mufa si firele respective Link spre comentariu
porman Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Despre asta este vorba. mufa din spate are 8 pini, si mai are 6 fire in afara de cele cu alimentarea rosu si negru si memoria ub fel de galben.Partea unde se leaga difurile le stiu nu e problema, sunt interesat de restul firelor. Pe partea frontala are o intrare de semnal cu muja jack. Din pacate pe net nu am gasit o schema cu el.A avut lipit pe el schema cu toate firele, dar cu timpul sa sters si eu asa l-am primit. Link spre comentariu
porman Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Nu are nimeni un asemenea aparat sa ma ajute? Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 incearca la un magazin de reparatii casetofoane .. poate stie ala cum se conecteaza Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 la ce poze ai facut,trebuie sa fi ruda cu mama omida sa-ti dai seama de cevaincearca sa faci poze cu rezolutie mai mare si eventual cu interiorul(locul din jurul mufelor/firelor)succes! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 si sa fie clare! utilizeaza functia macro pt deaproape Link spre comentariu
jakab Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Din pacate nu pot face poze de calitate mai buna ca nu imi permite aparatul foto.In resat daca nu are cineva un asemenea aparat sa imi zica rolul firelor de conectare la o sursa audio degeaba as pune 100 de poze.Multumesc oricum pentru bunavointa voastra de a ma ajuta. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Pai ai putea sa-;l deschizi si sa vezi ce si cumProbabil un set e pt iesirile difuzoarelor iar altul pt intarile de semnalLa cum arata,cred ca culege semnalul direct din finalVezi inauntru daca are ceva rezistente de putere,condesatoare si operationale pe calea semnalului,asta la intrare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum