Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Egalizator Auto Gelhard, Ajutor!

porman

Postări Recomandate

Va salut, am un egalizator Gelhard GXV328 este pe 7 bezi.Problema este ca nu gasesc nicaieri o schema cu legaturile care ies din el. Poate cineva sa ma ajute sa aflu care fir ce face?Doar alimentarea l-am aflat care este un fir gros de culoarea rosie si Negru gros. In rest pauza. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• porman

3

• Dr.L

2

• ari_panterra

2

• hip_hop7575

1

Top autori în acest subiect

Despre asta este vorba. mufa din spate are 8 pini, si mai are 6 fire in afara de cele cu alimentarea rosu si negru si memoria ub fel de galben.Partea unde se leaga difurile le stiu nu e problema, sunt interesat de restul firelor. Pe partea frontala are o intrare de semnal cu muja jack. Din pacate pe net nu am gasit o schema cu el.A avut lipit pe el schema cu toate firele, dar cu timpul sa sters si eu asa l-am primit.

Link spre comentariu

Din pacate nu pot face poze de calitate mai buna ca nu imi permite aparatul foto.In resat daca nu are cineva un asemenea aparat sa imi zica rolul firelor de conectare la o sursa audio degeaba as pune 100 de poze.Multumesc oricum pentru bunavointa voastra de a ma ajuta.

Link spre comentariu

Pai ai putea sa-;l deschizi si sa vezi ce si cumProbabil un set e pt iesirile difuzoarelor iar altul pt intarile de semnalLa cum arata,cred ca culege semnalul direct din finalVezi inauntru daca are ceva rezistente de putere,condesatoare si operationale pe calea semnalului,asta la intrare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări