codrin Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 este o statie CB, ce lucreaza pe 27MHz, folosita de obicei pe camioane , TIR-uri etc imi trebuie schema ei . lipsesc piese din montaj pe partea de emisie. ma poate ajuta cineva cu o schema ? MULTUMESC! Link spre comentariu
mbtcmc Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 salut ai gasit schema de la statie?am si eu una si are cateva rezistente carbonizate.daca ai gasit schema ma intereseaza si pe mine. Link spre comentariu
rusu Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Ati mai gasit schema? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Din păcate schema acestei stații nu e disponibilă pe net, dar valorile rezistențelor carbonizate pot fi aflat relativ simplu. Se curăță vopseaua exterioară până la stratul rezistiv (atâta cât mai este) pe toată lungimea rezistenței.Apoi se măsoară cu ohmmetrul între fiecare capăt și jumătatea porțiunii rezistive intacte (de obicei se întrerup fie la mijloc, fie la un capăt) apoi se dublează valoarea găsită și se majorează la cea mai apropiată valoare standardizată. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum