Vizitator Shakaluxxxx Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Buna ziua, imi puteti spune va rog ce piesa este piesa din imagine? Piesa se afla intr`un televizor si este o componeta din "sursa" televizorului.Are 3 pini si pe cablaj este notata cu RT "RT601".Am vazut aceasta piesa in multe televizoare si a`si dorii sa stiu ce este si cum se masoara. Multumesc. Link spre comentariu
daisarqx Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 este un ptc si se masoara cu ohmetrula temp camerei ar trebui sa aiba 18 ohmi Link spre comentariu
green_wall_13 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Toate televizoarele din lume cu Tub Katodic au aceasta componenta. Face parte din circuitul de demagnetizare a tubului, adica prin PTC se alimenteaza bobina de demagnetizare. (sarma aia groasa si neagra ce se afla montata pe spatele tubului, in general pe marginea lui exterioara). Defectarea PTC-ului duce la distorsiuni grave ale culorilor. Link spre comentariu
Vizitator Shakaluxxxx Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Am fost indrumat de cineva catre link`ul: http://www.chinahongming.com/admin/enpr ... pdf_22.pdf ,l`am gasit dar nu imi dau seama cum sa`l masor. Daca va spun ce valori am intre pini imi puteti spune daca este bun sau nu? Va rog intre 1 si 2 am 182 ohm. intre 1 si 3 am 191 ohm. intre 2 si 3 am 8 ohm. Tin sa precizez ca bobina de demagnetizare este intre pinul 1 si 3. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum