Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiecte PIC-Based utile

XAN77

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am gasit un proiect interesant bazat pe PIC16F690 si care se pare ca masoara capacitati, inductante, rezistanta, ESR si daca am inteles bine se poate masura si in circuit. Cred ca am sa-l construiesc, insa nu prea curand ca am alte proiecte de terminat. Cei interesati pot arunca o privire la adresa: http://www.hobbielektronika.hu/kapcsola ... .html?pg=1

Pe acelasi site mai sunt si alte proiecte interesante la "Kapcsolások".

Daca se incumeta sa-l constuiasca cineva, am rugamintea sa ne tina la curent.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator luxornet

Revin la LCF-metru despre care s-a discutat in pagina 4 a acestui topic. Deoarece stiu ca informatiile despre acest excelent multimetru sunt foarte imprastiate, am creat o pagina aici in care am strans toate documentele care m-au ajutat sa construiesc montajul. Daca credeti ca mai sunt informatii pe care le-am trecut cu vederea postati aici. Multumesc.

Sa fie de folos!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Multumesc, insa cum reusesti sa-i pui extensia?

Zau ca eu nu iti inteleg intrebarea.Fisierul pus la dispozitie de GeoMar este o arhiva. In acel fisier se gaseste fisierul care te intereseaza pe tine si care este un fisier HEX.Nu stii sa desfaci o arhiva? Instaleaza-ti un program de arhivare, de exemplu winrar care iti va face acea dezarhivare.Sau problema ta este ca nu stii cum sa incarci acel fisier in PIC? Cu un programator de PIC-uri.
Link spre comentariu

Multumesc, insa cum reusesti sa-i pui extensia?

Zau ca eu nu iti inteleg intrebarea.Fisierul pus la dispozitie de GeoMar este o arhiva. In acel fisier se gaseste fisierul care te intereseaza pe tine si care este un fisier HEX.Nu stii sa desfaci o arhiva? Instaleaza-ti un program de arhivare, de exemplu winrar care iti va face acea dezarhivare.Sau problema ta este ca nu stii cum sa incarci acel fisier in PIC? Cu un programator de PIC-uri.
Nici una nici alta nu e problema, eu am intrebat cum reuseste, cum face sa puna extensia .hex la acel cod sursa, mi-a raspuns pe privat si am rezolvat problema....Lamurit???
Link spre comentariu
Vizitator luxornet

Pe site-ul vandi.ro codul hexa este oferit pentru descarcare arhivat cu WinRar. De fapt, acolo se gaseste toata documentatia necesara, inclusiv datele de contact ale autorului.

Nu inteleg problema acestui utilizator...

Link spre comentariu

Pe site-ul vandi.ro codul hexa este oferit pentru descarcare arhivat cu WinRar. De fapt, acolo se gaseste toata documentatia necesara, inclusiv datele de contact ale autorului.Nu inteleg problema acestui utilizator...

Problema nu e a mea e a vostra ca nu cititi atent, mie imi trebuie fisierul hex pentru pic16f628A cel cu sufix "A" , codul care este arhivat este pentru pic fara sufix 16f628, priceput? ce e asa greu.P.S. Am rezolvat problema cu GeoMar care se pare ca a inteles ce vreau.Multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări