Vizitator retturn_x Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 SALUTARE gashca .Amsi eu o rugaminte ,daca imi puteti explica si mie sistemul de raioficare,ce tip d amplificator ,difuzoare,si legaturi .am de facut o instalatie de sonorizare intru-n grup scolar de mai multe corpuri,asta implican cam 50-60 difuzoare de iterior de 6 w , 8 difuzoare de exterior,aprox 3000 de m de fir bifilar,cd player ,microfon si tuner . va multumesc anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Pentru a avea pierderi minime de semnal pe linii de iesire foarte lungi, la iesirea amplificatorului se conecteaza un transformator ridicator de tensiune, astfel incit sa ai pe linia de semnal in jur de 80...150Vef. In caseta fiecarui difuzor conectat la linie va fi un transformator coboritor de tensiune care sa adapteze nivelul liniei la necesitatile difuzorului (in jur de 6Vef la un difuzor de 5W/8 ohm). Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Ar fi bine de studiat caracteristicile trafo de la difurilor de radioficare existente în comer?, înainte de a proiecta trafo ridic?tor. 6W e cam mult ptr radioficare, sau sînt wa?i chineze?ti? Link spre comentariu
Vizitator retturn_x Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 mai mult ca sigur,dupa parerea me difuzorul are cam 1,2 w cel mult Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 cam 50-60 difuzoare de iterior de 6 wDaca acum au 1...2W si nu 6W asa cum ai postat, nu e nici o problema. Vei putea utiliza un transformator de dimensiuni mai mici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum