Tarabostes Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Salutare la toata lumea.Intrebarea mea este cum pot sa printez un document .pdf acesta fiind parolat(restrictionat).Butonul(functia) de printare este dezactivata.Va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat.Bafta Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Exista programe care elimina parola fisierelor pdf , cauta cu google . Link spre comentariu
Tarabostes Postat Septembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Multumesc Depanatoru'.Am descarcat programul freeware PDF unlocker,l-am instalat si in loc de 311 pagini ale documentului pdf protejat de parola,mi-a deblocat numai 59 pagini.Dar restul cum le deblochez?Bafta. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Probabil nu e freeware programul , numai dupa ce il cumperi iti deblocheaza complet ... nu stiu , cauta mai bine , cu siguranta exista si alte programe . Eu ce folosesc ( momentan e dezinstalat si-mi scapa numele ) e tot shareware , adica nu deblocheaza complet , dar pentru mine e destul . Link spre comentariu
Reynolds Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 uite aici un soft bun pentru tine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum