Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mixer audio cu preamp de microfon

Vizitator dj_captainu

Postări Recomandate

Vizitator dj_captainu

Salutare!Caut de ore intregi o schema pt un mixer care sa aiba si preamplif.de microfon!Vreau macar cu o intrare microfon si una sunet.[/b]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

2

• Incepator

1

• Metallman

1

• ndor

1

Cine poate sa-mi dea si mie un link cu datasheet-ul pentru TDA7282D.Peste tot unde am gasit ceva mi-a fost returnat ca fiind TDA2822M care este Dual Low Power Amplificator (1w),nicidecum ca fiind preamplificator.

Link spre comentariu

pai asa si este :d ..defapt nu este dar in schema pentru tda2822 gasesti si schema pentru tda7282.Vei observa ca masa de intrare este undeva la jumatate intre + si masa obisnuita in acea schema.Nici o problema cu un mic truc se rezolva.Pui 2 rezistente de 500 ohm intre intrare1/intrare2 si masa aceia de la jumatate iar microfonul il legi la intrare1/intrare2 si masa normala(aceia de iesire care este si -).Inca ceva reactia negativa o faci doar cu 2 rezistente de 47 kohm si fara condensatori.,iar masa aceia virtuala care este intre o rezistenta de 12 kohm si 22 kohm o legi cu intre 2 rezistente indentice de 22 kohm.Alimentarea o poti face linistit la 12 volti dar pune o rezistenta de 200 ohm si un condensator de 220 uF inainte de integrat.Cam astea sunt modificarile care le-am facut eu pentru microfon.Pentru cap magnetic lasi aschema asa cum este.Spor la treaba :)

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări