tepy66 Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 am o problema cu procesorul de la receptorul strong si am vrut sa il schimb ,am gasit unul identic in receptorul de la digi "hunday hss1160 na" si am incercat sa il dezlipesc dar am intimpinat urmatoare problema pe marginea procesorului din receptorul hunday este turnat o pasta foarte tare ca un fel de ciment,nu stiti cu ce asi putea sa o desfac sau sa pun ceva pe acea pasta sa se moaie sa o pot curata???va multumesc mult Link spre comentariu
daisarqx Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 nu prea se poatetocmai de aceea e pusa acolo,sa nu se poata da jos procesorul Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 la Recept Hyundai HSS-1160NA (cele ansamblate in China) procesorul este rigidizat deoarece sub el se afla un termistor tip smd ce asigura termo stabilizarea procesorului care sta tot timpul alimentat iar in stan by alimenteaza baza de timp a ceasului ;;; : Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 I/mi cer scuze ..cele ansamblate in Turcia au acea pasta, am postat si poza placi,,,,, 1. aceste proces. au si alte functii dai de ele doar daca intri in service doar atat deocamdata;;;; Link spre comentariu
tepy66 Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 va mutumesc pentru raspunsuri tuturor dar ce poate sa fie aceasta pasta si cu ce ai putea sa o inlatur?am reusit sa scot o bucata si am si am pus pe ea soda caustica,acid sulfuric,diluant,acetonasi nu sa dizolvat cu nici unul din aceste substante. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 este o pasta de tipul Poxipol o data uscata nu se m/ai dizolva cu nimic nici cu "laseru " incearca de la alt recept Satelit Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Daca pasta de care vorbiti este de culoare alba intr-adevar nu poate fi dizolvata. Daca este de culoare neagra sau maro inchis exista solvent, am cumparat de la o firma care vinde componente GSM ''adhesive removing liquid'' personal am reusit sa schimb mai multe procesoare din telefoanele mobile. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 ovidanie spune;;;; Daca pasta de care vorbiti este de culoare alba intr-adevar nu poate fi dizolvata. Daca este de culoare neagra sau maro inchis exista solvent, am cumparat de la o firma care vinde componente GSM ''adhesive removing liquid'' personal am reusit sa schimb mai multe procesoare din telefoanele mobile te rog vizualizeaza atasamentul de m/ai sus.... in service avem zeci de placi cu def la procesor le trimitem la Digi.. cele din Turcia sunt de unica folosinta ... daca totusi reuseste sa dizolve pasta o sa dea de alte surprize Link spre comentariu
tepy66 Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 te rog vizualizeaza atasamentul de m/ai sus.... in service avem zeci de placi cu def la procesor le trimitem la Digi.. cele din Turcia sunt de unica folosinta ... daca totusi reuseste sa dizolve pasta o sa dea de alte surprize pe mine nu ma intereseza peste ce surprize dau ma intereseaza cum sa dau jos pasta si atit.va mutumesc oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum