Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa auxiliara ATX 5VSB ????? Problema.

Postări Recomandate

Am si eu o sursa atx si im scos toate piesele de la sursa auxiliara de 5VSB ca sa le pun separate pe alt pcb. Problema este ca traful lam pierdut si nu stiu nici un fel de detali despre el............... daca ma poate ajuta cineva va rog sami postati. atasez mai jos 2 scheme la care am piesele necesare, normal schema ei este originala din sursa este prima poza.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am gasit acuma un transformator tot dintro sursa atx, dar nu avea aceasi schema, era ceva mai diferit. Lam desfacut si am gasit in primar 200Sp si inca una de 26sp. Cea de 200Sp era bobinata in doua straturi. In secundar am gasit 1x22SP inseriata cu 3x10SP. Bobinajul era stratificat astfel>>>100Sp+26Sp+10Sp+100Sp+22Sp.Oare pot folosi acelasi numar de spire si pentru schema postata mai sus???Mi se pare cam ciudate numarul de spire care sunt in poza ta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări