Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificato 300 W la alimentare de +/- 35 !

Vizitator djcyp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

5

• Ciprian Alexandrescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

din + - 35 nu ai cm sa iasa 300@4 ohmi..in cel mai rau caz ai putea sa faci 2 de 150W/ 2 ohmi, si sa le pun in punte...asa ar iesii 300 pe 4 ohmi..da nu simplu..ca nu ai cum...(ma gandesc ca ai +/gnd/- 35V, deci de la + la - sa ai 70V)si mai ma gandesc ca ai un transformator sau ceva.. si dinaia vrei neaparat la 35v....daca e asa..mai bine rebobinezi odata traful ala...adica secundarul...ca te chinui mult cu 2 amp in punte...

Link spre comentariu

:shock: :shock: 1500W..nice.. :d deci ca sa alimentezi amplif asa de puternic prin dublor de tensiune..nici o sansa... tre sa pui o tona de condensatori... si nu se merita.. daca ar fii dupa mine nici nu as sta sa ma gandesc as rebebina ala imediat...

Link spre comentariu

da, si..??? ce are..ca doar daca vrei sa il pui ala la ceva audio..nu ai de unde atata putere..ma gandesc ca ala o fii fost vreun redresor sau ceva...d totusi prea mare la 1200W....24 continu, adica vreo 18 alternativ.... :shock:e dublu sau simplu ???

Link spre comentariu
Vizitator djcyp

am sistem 7.1 . am 7 TDA-uri 7294 pe satelitiam difuzoare pe 8 o si scoate 65W pe 8 la +/- 33si caut un amplifivator pentru woofer.Mai vreu sa-i fac un volum digital pe 8 canale cu LCD si telecomanda dar n-am gasit o schema!

Link spre comentariu

pai da ziceai ca e simplu..acum hotaraste-te are 2 tensiunu de 24V, v ca sa fie dublu, si sa poti alimenta si tda-urile aqlea, sau e numa o tensiune..cand nu marege alimentat tda-urile sinici altele...

Link spre comentariu

Da poti face si asa dar iti trebuie capacitate mare...merge intr-adevar surpinzator de bine si cu dublor de tensiune ... mai ales la traful acela....dar multi condensatori de calitate buna si la tensiune >> decat cea alimentata...cam 50 volti..pune 22000 uF pe ramura cred ca o sa fie bine asa si punte de 40 amperi :d ..spor la treaba :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări