Vizitator cata31boss Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 salutare!!!am si eu urmatoarea problema.farul de pe dreapta imi lumineaza mai slab,mentionez k farurile au sticla curata becurile aceeasi valoare.unul face lumina mai alba si altul galbuie.si cine imi zice si mie cum se face reglajul farurilor k am umblat pe akolo si le-am dereglat pe aman2:(. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 reglajul se face la service cu un aparat specialdaca lumineaza mai slab trebuie intii sa verifici legatura la masa a farului respectiv Link spre comentariu
Vizitator cata31boss Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 reglajul se face la service cu un aparat specialdaca lumineaza mai slab trebuie intii sa verifici legatura la masa a farului respectivam rezolvat problema cu luminatul mai slab.era de la o masa pe partea cu farul.si de reglat acasa nu pot sa reglez farurile ??? Link spre comentariu
dragostalpau Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 si de reglat acasa nu pot sa reglez farurile ???ba da, daca ai asa ceva http://www.adn-facom.ro/poze/far.JPG Link spre comentariu
Vizitator cata31boss Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 si de reglat acasa nu pot sa reglez farurile ???ba da, daca ai asa ceva http://www.adn-facom.ro/poze/far.JPG aoleu ce mai e si aia le-am reglat asa cat sa vad eu bn dak ii chiorasc pe alti asta e Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Cat de cat merge sa le reglezi in garaj, in fata unui perete, de la o oarecare distanta.Vezi ca cei de la Dacia - Soseaua Nordului - Ploiesti fac astfel de reglari, cei de la ACR etc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum