FLORINV69 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Salut!Inculpatul este o chinezarie XJ4245, dar care si-a facut treaba bine. Dupa o perioada mai lunga de nefolosire am constatat ca nu mai face serviciu. Osciloscopul se alimenteaza, filamentul la tub se aprinde, sigurantele de prin el sunt bune, dar nu mai apare spotul! Tin sa precizez ca nu mi-am bagat nasul niciodata in asa ceva si nu vreau sa fac eu pe eroul sa-l repar, mai ales ca nu am nici o schema ,nimic. Rog pe oricine ma poate ajuta cu o schema ,cu un sfat, sau chiar sa-l aduc la reparat (cu toate ca e cam greu, sunt din provincie). Astept solutii! Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator dyavlo Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 verifica alimentarea bazei de timp , sau ceva mai simplu sa nu ai vre-un reglabil defect Link spre comentariu
Vizitator dyavlo Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 aici ai si niste scheme poate ajuta http://www.niqro.3x.ro/osciloscop/osciloscop.htm Link spre comentariu
FLORINV69 Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Se poate inchide! S-a rezolvat, multumesc dyavlo pentru intentie! Link spre comentariu
Nucleu Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 si nu ne spui si noua care a fost baiul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum