caddyct Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Conform articolului din electronica-azi si microchip pe 24 noiembrie va avea loc la Bucuresti un forum cu seminarii de la Microchip si anume EMBEDDED DESIGNER'S FORUM. "Embedded Designer's Forums în Europa de Est în octombrie ?i noiembrie 2009 - 6 seminarii de sus?inut în Europa de Est - ?ase sesiuni detaliate prezentând cum se pot îmbun?t??i structurile embedded cu cele mai recente tehnologii de putere sc?zut?, conectivitate ?i interfa?? cu utilizatorul - Participan?ii vor primi reduceri substan?iale la instrumente de dezvoltare Microchip. Microchip anun?? deschiderea înscrierii la Embedded Designer's Forum (EDF), o serie de evenimente de înv???mânt tehnic la nivel mondial axate pe tehnologii inovative care vor ajuta proiectan?ii s? r?mân? în frunte în mediul competitiv de ast?zi. Forumurile vor avea loc din octombrie 2009 pân? în februarie 2010 în 120 de loca?ii din întreaga lume, cu 51 de forumuri localizate în Europa ?i 6 forumuri în Bulgaria, Republica Ceh?, Ungaria, Polonia ?i România între octombrie ?i noiembrie. To?i participan?ii vor primi o reducere substan?ial? la instrumente de dezvoltare Microchip, dar ?i un curs gratuit de instruire la oricare dintre cele 37 din Centrele de Instruire Regionale (Regional Training Centers) ale Microchip. Pentru înscriere sau pentru mai multe informa?ii, vizita?i www.microchip.com/EDF. Prezentând cele mai recente tehnologii de microcontroler (MCU) PIC?, Embedded Designer's Forums vor instrui proiectan?ii cum s? adauge mai multe caracteristici ?i func?ionalitate proiectelor lor, pentru costuri mai sc?zute pentru sistem ?i timp mai rapid c?tre pia??. Fiecare forum va include urm?toarele sesiuni: - Mic?orarea consumului energetic al sistemelor cu MCU-ul cu cel mai mic consum energetic în modul sleep din lume - Exploatarea la poten?ial maxim a noilor MCU-uri PIC16F Enhanced 8-bit Core la 32MHz - Extinderea aplica?iilor prin performan?a PIC32 32-bit - Ad?ugarea de afi?aje LCD ?i ecrane grafice produselor dumneavoastr? - Îmbun?t??irea interfe?elor cu utilizatorul folosind tehnologia Touch-Sense - Integrarea conectivit??ii USB în structura embedded Proiectan?ii embedded de ast?zi au ca sarcin? s? fac? mai mult cu mai pu?in, la costuri mai sc?zute ?i în mai pu?in timp. Forumurile Embedded Designer's ale Microchip sunt concepute s? le permit? proiectan?ilor s? realizeze aceste obiective. Fie c? se înva?? cum s? se dezvolte structuri cu consum energetic extrem de redus, sau îmbun?t??irea interfe?elor cu utilizatorul folosind senzori tactili ?i afi?aje grafice, forumurile vor oferi proiectan?ilor un avantaj despre cum s?-?i diferen?ieze rapid produsele pe pia??. Participan?ii la EDF vor vedea demonstra?ii ale instrumentelor de dezvoltare u?or de utilizat ale Microchip ?i libr?rii software gratuite. Instrumentele la pre? redus includ MPLAB Starter Kits pentru MCU-urile PIC18 8-bit, PIC24F 16-bit ?i PIC32 32-bit; Platforma de Evaluare F1 pentru MCU-urile PIC 8-bit Enhanced; Capacitive Touch Evaluation Kit mTouch?; ?i PICkit? 3 Debug Express. Pentru informa?ii suplimentare vizita?i pagina Microchip la www.microchip.com/EDF." Iar pe site-ul de la microchip am aflat asa: "EDF 2009: Embedded Designers Forum Type: Lecture Language: English Date: Tuesday, November 24, 2009 9:00 AM - Tuesday, November 24, 2009 5:00 PM Time: 8:30 AM - 9:00 AM Arrival/Check In 9:00 AM - 5:00 PM Presentation: Cost: This class is not hosted by Microchip Technology Inc.Details about the location and registration for this forum will be published here at a later time. Please visit this site again in October. Where: (All Upcoming Classes Scheduled At This Venue) ECAS Map will be published later . Bucharest Romania Abstract : Show/Hide The Embedded Designers Forum introduces the latest developments of Microchip Technology. Microchip Field Application Engineers (FAEs) will cover the topics of eXtreme Low Power Technology (Nanowatt XLP), enhanced PIC16F1 Architecture, 32-Bit microcontrollers, USB applications and mTouch Sensors as well as Graphics Control Libraries in 6 technical presentations and demonstrate practical examples. The presentation Language is English . Recommended Prior Knowledge: (While attendance at the class(es) listed below is not mandatory, it is recommended that attendees in this class have the knowledge listed below. This will ensure the best possible learning experience for all as time constraints will not allow us to review material outside the scope of this class.) Hard- and Software Engineers, Engineering Managers and technical Purchasers with or without preknowledge of Microchip Products will benefit from this Forum. Contact: If you have additional questions regarding this class, you can contact: Stuart Cording +49 89 627 144 127 [email protected]" sursa articole : http://www.electronica-azi.ro/stiri_new.php?id_ar=6321 si http://secure.microchip.com/RTCV2/ViewS ... ailID=1777 Link spre comentariu
caddyct Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Eu le-am scris pe mail-ul care l-am atasat mai sus si i-am mai intrebat una alta. Raspunsul a fost: "Thank you for your interest in our Embedded Designer?s Forum. There are no requirements to participate, but naturally a general interest and possible qualifications in the area of electronics will be of help in understanding the material. The forum itself are a series of six seminars involving a presentation with demonstrations of new or improved technologies that Microchip offers. More information should be available here: http://www.microchip.com/EDF . To register, please visit http://www.microchip.com/RTC and search for the class EDF2009. Please not that all seminars in German speaking countries (Germany, Austria and German speaking Switzerland) will be held in the German language. The seminar langauge is always indication on our website when registering. If you have any further quesitons, please don?t hesitate to contact me again. Yours sincerely, Stuart Cording BEng (Hons) Technical Training Engineer Microchip Technology GmbH " Le-am mai dat un mail sa intreb daca costa ceva sau nu ca am omis chestia asta in e-mailul anterior.Daca mai stiti ceva in plus ..e bine venita orice informatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum