ELGABY Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Tv-ul a avut initial sursa def.(tda4605,buz77duse),dupa ce am rezolvat sursa am avut surpriza ca BV nu functiona corect(img.nedesfasurata complet),am verificat rezist. am schimbat c-urile ,am inlocuit tda3653 degeaba.Daca ma ajuta cineva cu schema dar va rog PDF.Multam! Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Tv-ul a avut initial sursa def.(tda4605,buz77duse),dupa ce am rezolvat sursa am avut surpriza ca BV nu functiona corect(img.nedesfasurata complet),am verificat rezist. am schimbat c-urile ,am inlocuit tda3653 degeaba.Daca ma ajuta cineva cu schema dar va rog PDF.Multam!atasati schema pe forum daca o aveti in alt format,in legatura cu defectul,verificati R25=12K si D14=33V(zener),dioda si rezistenta sunt in fata stabilizatorului de 5V Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 ce sasiu este ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum