Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati-mi un Dif. 20cm

MadRaper

Postări Recomandate

Vreau sa-mi fac un subwoofer cu un difuzor de 20cm intr-o incinta bass-reflex cam de 35-40litriCe difuzor as putea folosi? ceva cat mai bun sa coboare cat mai mult in frecventa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MadRaper

4

• margarit2001

2

• Sharky

1

• m4xx

1

Top autori în acest subiect

Is cam scumpe visatoanele... Asa m-am uitat pe acolo si mi-a placut TIW 200 XS 8 OhmDar pretul... :shock: Is chiar asa de performante difuzoarele astea? Fac ele banii astia? La banii astia ar trebui sa scoata bass mai puternic si mai clar decat ar putea scoate un difuzor SAL de 30cm intr-o cutie mare...

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Fac toti banii, saptamana trecuta am facut 2 boxe cu acest difuzor si suna impecabil. Incinta este inchisa si are un volum de 18 litri.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am luat si eu un dif din asta YDD 200 LPP la testmerge binisor pana la un anumit nivel, destul de mic(10-15w) cand incepe sa faca un zgomot ciudat - ca si cand o foaie de hartie ar fi pusa pe membrana ?!?!?am incercat pe mai multe tipuri de incinta -aceeasi comportare

Link spre comentariu

Pana la urma mi-am luat un SAL SRP2030 (imi place modelu asta de difuzoare) si se aude foarte bine la puteri pana in 25W (nu am amplificator mai mare acu si nu am cum sa probez)Si o sa-mi fac si doua boxe flor-standere cu SRP1620

Link spre comentariu

intra cumva ampliful in limitare?

nu intra ampliful in limitare(ar fi prea de tot ca un amp de 40w sa intre in limitare asa jos)testul l-am efectuat pe mai multe ampuri-acelasi rezultatam mai avut de-a face cu difuzoare care reuseau sa scoata acelasi tip de zgomot -cauza->firele d legatura cadru-membranadar aici nu e cauza astavoi care ati mai testat/folosit YDD 200 LPP, v-a mers bine?nus ce sa zic, dar cred ca al meu e dus din fabrica :?
Link spre comentariu

Am folosit eu unu pe subwoofer 4 ohmi s-a ars pe un amplif de camera pe la vreo 30-35W si cand l-am desfacut asa de bine era "lacuit" , ca nici nu se vedea lacu...Oricum l-am rebobinat si mere struna mai bine ca inainte, la banii care ii dai pe el e ok la folosire pana in 20w, asta numai din cauza ca nare lac in el

Link spre comentariu

Am facut un amplificator cu 2 TDA 7294 in punte si l-am pus pe difuzorul asta SAL si pot sa zic ca duce foarte bine ... numai ca se incalzeste :d cam dupa juma de ora dat aproape la maxim adik cam 100W RMS e calda membrana... ca la magnet nu am cum sa pun manaOricum e destul de bun difuzorul si are 50W RMS asa cum scrie si pe el.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Tu despre Visaton intrebi ?Daca ala ti se pare scump atunci hai sa-ti dau un Paudio de 10 toli cam la jumate de pret care la randul sau este foarte bun calitativ.Problema se pune altfel si anume din puctul de vedere al ascultatorului si nu al banilor, fiecare difuzor cu aplicatia lui.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări