MadRaper Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 Vreau sa-mi fac un subwoofer cu un difuzor de 20cm intr-o incinta bass-reflex cam de 35-40litriCe difuzor as putea folosi? ceva cat mai bun sa coboare cat mai mult in frecventa. Link spre comentariu
Vizitator silviusana Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 visaton w 200 sc :lol: Link spre comentariu
MadRaper Postat Iunie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2005 Is cam scumpe visatoanele... Asa m-am uitat pe acolo si mi-a placut TIW 200 XS 8 OhmDar pretul... :shock: Is chiar asa de performante difuzoarele astea? Fac ele banii astia? La banii astia ar trebui sa scoata bass mai puternic si mai clar decat ar putea scoate un difuzor SAL de 30cm intr-o cutie mare... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 Fac toti banii, saptamana trecuta am facut 2 boxe cu acest difuzor si suna impecabil. Incinta este inchisa si are un volum de 18 litri. Link spre comentariu
m4xx Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 ceva ieftin si bun (la banii pe care-i dai pe el poti zice ca-i bun )YDD 200 LPP Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 este o optiune si ala daca nu ai bani de unul mai bun Link spre comentariu
margarit2001 Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 am luat si eu un dif din asta YDD 200 LPP la testmerge binisor pana la un anumit nivel, destul de mic(10-15w) cand incepe sa faca un zgomot ciudat - ca si cand o foaie de hartie ar fi pusa pe membrana ?!?!?am incercat pe mai multe tipuri de incinta -aceeasi comportare Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 intra cumva ampliful in limitare? Link spre comentariu
MadRaper Postat Iulie 2, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2005 Pana la urma mi-am luat un SAL SRP2030 (imi place modelu asta de difuzoare) si se aude foarte bine la puteri pana in 25W (nu am amplificator mai mare acu si nu am cum sa probez)Si o sa-mi fac si doua boxe flor-standere cu SRP1620 Link spre comentariu
margarit2001 Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 intra cumva ampliful in limitare?nu intra ampliful in limitare(ar fi prea de tot ca un amp de 40w sa intre in limitare asa jos)testul l-am efectuat pe mai multe ampuri-acelasi rezultatam mai avut de-a face cu difuzoare care reuseau sa scoata acelasi tip de zgomot -cauza->firele d legatura cadru-membranadar aici nu e cauza astavoi care ati mai testat/folosit YDD 200 LPP, v-a mers bine?nus ce sa zic, dar cred ca al meu e dus din fabrica :? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 Am folosit eu unu pe subwoofer 4 ohmi s-a ars pe un amplif de camera pe la vreo 30-35W si cand l-am desfacut asa de bine era "lacuit" , ca nici nu se vedea lacu...Oricum l-am rebobinat si mere struna mai bine ca inainte, la banii care ii dai pe el e ok la folosire pana in 20w, asta numai din cauza ca nare lac in el Link spre comentariu
MadRaper Postat Iulie 7, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2005 Am facut un amplificator cu 2 TDA 7294 in punte si l-am pus pe difuzorul asta SAL si pot sa zic ca duce foarte bine ... numai ca se incalzeste cam dupa juma de ora dat aproape la maxim adik cam 100W RMS e calda membrana... ca la magnet nu am cum sa pun manaOricum e destul de bun difuzorul si are 50W RMS asa cum scrie si pe el. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 7, 2005 Partajează Postat Iulie 7, 2005 Am folosit eu unu pe subwooferDifuzorul ala nu-i subwoofer si este normal ca sa ars :lol: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 7, 2005 Partajează Postat Iulie 7, 2005 Zic si eu asa, sa ma aflu in treaba... la aprox 50E bucata, nu mi se pare excesiv de scump... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 7, 2005 Partajează Postat Iulie 7, 2005 Tu despre Visaton intrebi ?Daca ala ti se pare scump atunci hai sa-ti dau un Paudio de 10 toli cam la jumate de pret care la randul sau este foarte bun calitativ.Problema se pune altfel si anume din puctul de vedere al ascultatorului si nu al banilor, fiecare difuzor cu aplicatia lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum