Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa alimentare HP Pavilion ze2000

Mikrosha

Postări Recomandate

Salutare. Am primit un laptoc d-asta la reparat, cu pinul din mijloc de la mufa de alimentare rupt. Mufa se afla pe o placu??, ca in poza de mai jos, care se afla in carcasa calculatorului si intra intr-un conector similar pe placa de baza.

http://i36.tinypic.com/2ppege1.jpg

Intrebarea mea este daca stie cineva unde as putea gasi asa ceva. La service au zis ca nu se ocupa, ca ei trimit aparatul cu totu' la reprezentanta. pe Maica Domnului n-am ajuns dar ma-ndoiesc ca au exact tipul asta. Are cineva idee unde pot gasi, mufa sau placu?a cu totul? Sau are cineva o mufa d-asta in plus?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mikrosha

3

• walyd

2

• Stefan

1

• nelu57

1

Top autori în acest subiect

Acu m-am intors de la Maica Domnului si n-am gasit nimic. Magazinele de IT ma indruma spre magazine de electronica si invers. NIMIC!! Daca nu mai are cineva vreo solutie...o sa-i schimb mufa cu una d-aia romaneasca de se punea la radiourile Monica, calculatoarele CIP, etc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

salut daca mai ai nevoie de aceea mufa de alimentare trimite-mi 2 dimensu:1.dimensiunea gaurii diametrul(fiul) de la mufa( mama)pe care o ai .2.dimensiunea gaurii de la mufa de pe alimentator (in care intra pinul care este rupt,pt ca banuiesc ca nu mai ai pinul rupt sau dac il ai am nevoie de diametrul lui) si iti caut pe placile defecte de la hp pe care le am,stima

Link spre comentariu

iti trimit fotografii dupa amiaza cu mufele dehp pe care le am si cu dimensiunile intre pinii de lipire in cablaj si daca ti se potriveste imi dai adresa si ti-o trimit prin postapune-mi o adresa de email ca sa-ti trimit fotografiile am de la compaq 1015,hp zd 54... si alte laptopuri stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări