Mikrosha Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Salutare. Am primit un laptoc d-asta la reparat, cu pinul din mijloc de la mufa de alimentare rupt. Mufa se afla pe o placu??, ca in poza de mai jos, care se afla in carcasa calculatorului si intra intr-un conector similar pe placa de baza. http://i36.tinypic.com/2ppege1.jpg Intrebarea mea este daca stie cineva unde as putea gasi asa ceva. La service au zis ca nu se ocupa, ca ei trimit aparatul cu totu' la reprezentanta. pe Maica Domnului n-am ajuns dar ma-ndoiesc ca au exact tipul asta. Are cineva idee unde pot gasi, mufa sau placu?a cu totul? Sau are cineva o mufa d-asta in plus? Link spre comentariu
nelu57 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Mergi totu?i pe acolo...se pare c? am v?zut ceva...dar nu bag mâna'n foc...oricum...o gr?mad? de muf?raie ?i accesorii !Baft? ! Link spre comentariu
Mikrosha Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Acu m-am intors de la Maica Domnului si n-am gasit nimic. Magazinele de IT ma indruma spre magazine de electronica si invers. NIMIC!! Daca nu mai are cineva vreo solutie...o sa-i schimb mufa cu una d-aia romaneasca de se punea la radiourile Monica, calculatoarele CIP, etc. Link spre comentariu
walyd Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 salut daca mai ai nevoie de aceea mufa de alimentare trimite-mi 2 dimensu:1.dimensiunea gaurii diametrul(fiul) de la mufa( mama)pe care o ai .2.dimensiunea gaurii de la mufa de pe alimentator (in care intra pinul care este rupt,pt ca banuiesc ca nu mai ai pinul rupt sau dac il ai am nevoie de diametrul lui) si iti caut pe placile defecte de la hp pe care le am,stima Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Mikrosha la magazinele de IT nu pre ai cum sa gasesti asa ceva poti sa inlocuiesti cu asta http://www.tme.eu/katalog_pics/c/0/f/c0 ... -gk1.3.jpg exista si mai mici, aproape cam ca aia a ta, identica nu am vazut. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 I-am trimis lui d-lui walyd un private cu dimensiunile, si doresc sa-i multumesc pentru atentia acordata. Am gasit modelul pe e-bay: http://cgi.ebay.com/DC-Power-Jack-Compa ... %26ps%3D63 si luni o sa-mi dea raspuns un coleg care ar putea sa-mi faca comanda. Link spre comentariu
walyd Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 iti trimit fotografii dupa amiaza cu mufele dehp pe care le am si cu dimensiunile intre pinii de lipire in cablaj si daca ti se potriveste imi dai adresa si ti-o trimit prin postapune-mi o adresa de email ca sa-ti trimit fotografiile am de la compaq 1015,hp zd 54... si alte laptopuri stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum