Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Monitor Bestview FH776

Postări Recomandate

Am un monitor tip Bestview FH776 defect. Este arsa o dioda din sursa, D701. Este un zener, Nu stiu de cat este?

Ma poate ajuta cineva cu o schema?, partea de sursa. Poate sa-mi spuna cineva de cati volti este dioda arsa?

Multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute.

Am gasit pe net ca ar fi similar cu D-Star 776 si Haisi FH776 dar nu sunt sigur. Nu am gasit nici o schema.

zvasile edit;titlul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jean

2

Top autori în acest subiect

Nu stiu seria de cablaj dar am scos schema de pe cablaj. Din schema deduc ca este o dioda de protectie pt. tranzistorul 7N60. Cum tranzistorul suporta maxim 20V intre grila si sursa, conform fisei de catalog, dioda trebuie sa fie ceva mai mica. Un Pl 18z este foarte bun. Dar cred ca merge si fara ea. Oricum a fost arsa juma de sursa cu tranzistor cu tot si deci dioda nu a avut nici o valoare. Mai jos am postat o parte din sursa, in general componentele care se ard pt. a fi de ajutor si altor persoane. Am reusit sa repar monitorul si functioneaza corect.Inca o data multumesc pt. ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări