jean Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Am un monitor tip Bestview FH776 defect. Este arsa o dioda din sursa, D701. Este un zener, Nu stiu de cat este? Ma poate ajuta cineva cu o schema?, partea de sursa. Poate sa-mi spuna cineva de cati volti este dioda arsa? Multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute. Am gasit pe net ca ar fi similar cu D-Star 776 si Haisi FH776 dar nu sunt sigur. Nu am gasit nici o schema. zvasile edit;titlul Link spre comentariu
Vizitator dyavlo Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 daca spui si seria sasiului poate te pot ajuta, modelul nu imi zice nimc Link spre comentariu
jean Postat Septembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Nu stiu seria de cablaj dar am scos schema de pe cablaj. Din schema deduc ca este o dioda de protectie pt. tranzistorul 7N60. Cum tranzistorul suporta maxim 20V intre grila si sursa, conform fisei de catalog, dioda trebuie sa fie ceva mai mica. Un Pl 18z este foarte bun. Dar cred ca merge si fara ea. Oricum a fost arsa juma de sursa cu tranzistor cu tot si deci dioda nu a avut nici o valoare. Mai jos am postat o parte din sursa, in general componentele care se ard pt. a fi de ajutor si altor persoane. Am reusit sa repar monitorul si functioneaza corect.Inca o data multumesc pt. ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum