Andr3y Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Aveti idee cum se desface microfonul http://www.elektroakustika.cz/unitra_mdo-ix676.html fara a-l deteriora? Am incercat in trecut sa desfac unul dar a sfarsit tragic. Acum iarasi sunt pus in situatia sa repar unul defect si chiar nu stiu cum as putea. "Capacul" alb are o imbinare foarte rezistenta. M-am gandit sa incerc cu aer foarte cald. Alte idei? Multumesc. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Pai in poza e vad langa cablu 2 gauri. Inauntru nu se gasesc cumva suruburi/holsuruburi? Link spre comentariu
Andr3y Postat Septembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Nu. Acelea sunt pentru stativ. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Carcasa e formata din doua bucati lipite si se poate desparti in partea superioara, linga capsula microfonului. Ultima oara am desfacut unul de asta, cu mai bine de 20 de ani in urma. Am intilnit exemplare care nefiind bine lipite, au cedat relativ usor, dar daca sint bine lipite se va produce o ruptura in zona imbinarii. Poti incerca sectionarea, imediat sub inelul inscriptionat (intre cele doua carcase) si dupa depanare sa il lipesti la loc utilizind o bucsa subtire, realizata cu diametrul exterior cu putin mai mic decit diametrul interior al carcasei microfonului. Link spre comentariu
junior Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Nu se poate desface .Este lipit .Daca vrei am pe undeva poze cu el .In orice caz l-am lasat balta intrucat se aude mult prea prost . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum