Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microfon Unitra Tonsil

Andr3y

Postări Recomandate

Aveti idee cum se desface microfonul http://www.elektroakustika.cz/unitra_mdo-ix676.html fara a-l deteriora? Am incercat in trecut sa desfac unul dar a sfarsit tragic. Acum iarasi sunt pus in situatia sa repar unul defect si chiar nu stiu cum as putea. "Capacul" alb are o imbinare foarte rezistenta. M-am gandit sa incerc cu aer foarte cald. Alte idei?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Andr3y

2

• junior

1

• paul14

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Carcasa e formata din doua bucati lipite si se poate desparti in partea superioara, linga capsula microfonului. Ultima oara am desfacut unul de asta, cu mai bine de 20 de ani in urma. Am intilnit exemplare care nefiind bine lipite, au cedat relativ usor, dar daca sint bine lipite se va produce o ruptura in zona imbinarii. Poti incerca sectionarea, imediat sub inelul inscriptionat (intre cele doua carcase) si dupa depanare sa il lipesti la loc utilizind o bucsa subtire, realizata cu diametrul exterior cu putin mai mic decit diametrul interior al carcasei microfonului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări