Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clock pentru AD9854 - 280 MHz

Blacksmith

Postări Recomandate

Vreau sa cumpar un oscilaotor pentru ceasul unui integrat si as vrea sa stiu sigur daca se potrivesc nivelele logice, ca e cam scump si sa nu-l iau degeaba.

Posted Image

Amindoua se alimenteaza la 3,3V.

Primul e ceasul - al doilea e integratu care primeste ceasul, ce ziceti ?

Eu zic s-ar potrivi dar nu sint sigur ca am inteles bine ... Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

4

• francezu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mda... cam asa cred ca vine :

Posted Image

Clar ca nu merge ... :cry:

Pai asta care il gasisem mergea la 280 MHz. Mie imi trebuie sa fie cit mai aproape de 300 MHz.

Si sa fie ceva low phase noise si low jitter.

Link spre comentariu

Posibil sa mearga. Pe intrarea pozitiva a comparatorului pui semnalul de la oscilator iar pe intrarea negativa o referinta de 1.9V Dar la frecventele astea trebuie avut grija la cablaj pentru ca pot apare capacitati si inductivitati parazite ce vor modifica rise/fall time. Totusi eu nu inteleg o chestie :clock-ul asta de-l bagi in AD nu este o referinta? Chiar asa mare trebuie sa fie frecventa? Nu are PLL intern care ridica la cat e nevoie?

Link spre comentariu

Ba da, referinta e.

Pai are PLL intern cu multiplicare 4x - 20x dar daca il activez cica cresc gunoaiele pe iesire si creste si consumul si se incalzeste mai rau.

Si asa se incalzeste destul, are si radiator sub capsula, iti dai seama .... Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări