Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum alimentez un PIC din intrerupatorul de lumina?

Postări Recomandate

comunicarea prin reteaua electrica

Suna apetisant, nu-i asa? :wink: Nu cred ca e realist sa te apuci de asa ceva... Pentru aia e necesar un modem in toata regula. Prin modem nu inteleg din ala telefonic.

sa incerc cu X10????

Daca vrei sa cumperi produse care folosesc protocolul X10 si sa le instalezi, poate ca ar merge. Sa implementezi tu X10, nu cred. Ala e mai complicat decat sa trimiti 3 octeti.Cirip
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

hehehe.... banuitam eu ca urma un raspns de genu asta...

Normal, pai cum altfel?! :) Cica arta e sa faci ceea ce vrei din ceea ce ai la indemana. Sunt frumoasele visele, dar mai devreme sau mai tarziu vine realitatea si ne trage de maneca.Da-i bataie acolo, spor la treaba si mai zi-ne si noua ce-ai facut.Cirip
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu, 0.22ohm * 2A = 440mV tensiunde detectata de comparator.

Cred ca aici e o diferenta de nomenclatura. Eu nu as numi rezistenta aia "limitator de curent". Eu as numi-o traductor de curent sau senzor de curent, sau convertor curent/tensiune. Dar nu prea vad cum ar putea fi un limitator de curent. Poate mai auzim si alte pareri.

Sorry, dar n-am Spice, nu poti sa-mi zici mai clar ce inseamna MySw ?

Sigur. E un element din limbajul spice care a fost modificat in asa fel incat sa aiba anumite caracteristici. Mai exact este un rezistor comandat in tensiune care este folosit pe post de comutator. Ca sa il deosebesc de componenta generica a librariei, i-am dat denumirea MySw (de la My Switch), dar puteam sa-l denumesc cu orice alt nume. Ideea a fost aceea de a mima caracteristica de iesire a picului.Cirip
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări