Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merita reparate sau nu difurile astea?

mosfet

Postări Recomandate

Am dat peste difurile astea facand curat pe balcon. Nu stiu daca sa le arunc sau sa incerc sa le repar.Daca ar fi fost rotunde, m-as fi bagat sa le improvizez o suspensie, dar fiind ovale....Sunt lucrate destul de bine, sasiu solid, membrana e in stare buna.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• mosfet

1

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Vizitator retturn_x

Cojeste cu griza suspensia rupta,da jos cu atentie cu un cutter mic materialul ce are functie de ganitura de pe margine ,cumpara de la farmacie pansament normal decupaza in fasii pune fasiile cate cici bucati una peste altele da-le cu prenadez apoi lopestele peste membrana si sasiu cu grisa ca difuzorul sa nu frece prea tare ,adica sa echilibrezi cat de cat lasa sa se usuce,pune inapoi garniturile si apoi da cu crema de pantofi neagra sau vopsea ,apoi cu carton decupat astupa gaurile de pe spate, pe unde sunt firele leonice mai cu grija sa n le rupi ,si iti ies doua tweeteree bune,mai ales ca difuzoarele sunt de televizor si inclina catre banda larga.spor la lipici. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări