Vizitator autel Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Am o sursa de tensiune continua reglabila tip I 4103. Indiferent cum reglez iesirea ramana la 0.6V (butoanele cu care reglez functioneaza). Puteti sa imi dati cateva sfaturi de unde poate sa vina problema? Link spre comentariu
walyd Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 buna searaverifica:1:tensiunea intre masa si colectorul tranzistorului ERS (cel-cei de putere 2n3055)2:daca tensiunea in baza ERS variaza in functie de reglajul din potentiometru 3:verifica cu sursa oprita rezistenta de iesire intre Emitorul ERS si masa,daca este scurt sau rezistenta prea mica tine in functiune protectia la scurtcircuit(este bine sa verifici tot circuitul de la borne pina le emitor ERS4:verifica tranzistorii ERS sa nu fie intrerupta lefatura intre Emitor si celelalte elemente conectate spre iesire sau si tranzistorii din ERS5:daca sunt toate OK atunci verifica piesele din limitatorul de curent Imax chiar si potentiometrul de reglaj si rezistenta de pe care citeste curentul6:NU UITA CIND REZOLVI PROBLEMA SA O SCRII AICI PE SAIT Cu stima si bafta Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 posteaza schema pe topic si se rezolva Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 posteaza schema pe topic si se rezolva ...... :cry: scuze am trimis de 2 ori Link spre comentariu
Vizitator autel Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 are cineva schema? Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 I 4103,doar atat scrie pe ea? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 este Romaneasca ? dupa indicativ pare a fi de Electronica Industriala (Bucuresti) sau de I.E.M.I desfa capacul si fa o poza cu ia, sau doar fata si posteazo pe topic Link spre comentariu
Vizitator autel Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Aici sunt pozele. Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Nu ar fi fost rau sa faceti o poza frontala,pentru a se vedea ce scrie pe panoul de comanda. Link spre comentariu
Vizitator autel Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 90%sursa dubla de tensiune fabricata de I.E.M.I-Bucuresti pana in 90.sa caut prin documentatie poate o gasesc....... Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Atat am gasit despre sursa Dvs,nu stiu cat va poate ajuta. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Verifica tiristorul din sursa!Se pune in scurt daca ai conectat un acumulator .(ai inversat polaritatea) Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 verifica tens stab +5vsi -10v la ies STR si AC1 protectia la supratens care este de tip Crowbarsi Th s/ar putea sa fie def ai rabdare si verifica elem active si pasive in final vei reusi Succes Link spre comentariu
Vizitator autel Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Inca nu am avut timp sa verific aparatul, cand reusesc ceva o sa scriu pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum