Vizitator crocodylu Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Salut am construit 2 kituri AV800 si as vrea sa fac un aplificator pe 2 cai cu aceste kituri.Intrebarea mea este daca mai trebuie si un preamplificator?Daca da poate sa-mi recomande cineva o schema de preamplificator? Sau daca se gaseste sa cumpar un preamplificator? Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Daca vei utiliza amplificatorul ca sa amplifici surse de semnal puternic, nu mai ai nevoie de altceva, dar daca vrei sa amplifici un semnal mai slab si sa ai totodata si posibilitatea corectarii tonului, atunci poti construi schema postata mai jos. Link spre comentariu
Vizitator crocodylu Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Corectia tonului vreau sa o fac printr-un egalizator 2 x15 benzi Link spre comentariu
Vizitator crocodylu Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Aveti si cablaj la aceasta scheme? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum