anonym_999 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 salutare tuturor As vrea sa construiesc un filtru activ pentru subwooferul meu de camera,am gasit ceva la hi-end dar verau sa-l fac eu. http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html Specificatii Low-pass (subwoofer) filter: 40Hz to 200Hz cutoff (variabila) 12dB/octava High-pass (subsonic) filter: 20Hz 18dB/octava Cea mai joasa fecventa redata: CC (cu filtru subsonic dezactivat) Gain: 12dB (variabila) Egalizator: 12dB boost/cut (variabila) 30Hz la 190Hz frecventa de centru (variabila) Q 5 Distorsiuni si zgomot: 0.03% THD, -92dB unweighted (ref 1V) Intrari 3: 1 de Linie si 2 de Semnal mare (de pe difuzoare) Iesiri 2: Normala si Inversata cu 180 (Balansata) Alimentare +/- 15V Are cineva schema acestui filtru ??? eventual si cablajul. Astept sugestii,si pentru un alt filtru dar sa aiba subsonic filter multumesc anticipat Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 18, 2009 Administratori Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Daca te uitai bine este acolo si schema si mult mai multe informatii Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 intrebarea a mai fost pusa a primit acelasi raspuns. Link spre comentariu
anonym_999 Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 mersi mult am gasit schema si informatiile.Chiar nu am observat linkul acela Link spre comentariu
djmaxx Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 maiare cibeva schema aia de pe hi-end? ca vad ca nu mai e pusa pe site .. sau poate nu stiu yo ... stiu ca era si cablaju facut cu tot ... daca e cineva binevoitor sa o posteze ii multumesc mult Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 da chiar , asta e un subiect mort , se discuta asupra unei scheme inexistente... voiam sa vad si eu schema si ma trezesc ca "acest produs nu mai exista in...." .. deci.. unde putem vedea si noi schema respectiva? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Spor la treaba! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 asta o am , e si realizata de vreo 2ori.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum