BF37 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Care a-ti mai lucrat cu diful asta , va rog niste impresii referitoare la sunet si ce cutie a-ti folosit ( inchisa sau Br )...Am parametrii si m-am jucat cu simularea unei cutii ( BassBox 6 pro ) , volum 76,54 , cutie - prisma cu spatele inclinat , dar nu sant inca convins ce sa aleg. Incinta inchisa arata bine , dar firma recomanda Br.... , iar din simulare portul i-mi iese foarte lung. Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Mimeni , nici o parere? Link spre comentariu
mircea888 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 nu am avut difuzorul dar la si eu vroiam sa-mi iau asa ca la un moment dat ma apucasem sa fac calcule...as merge totusi pe bass-reflex, poti sa acordezi incinta cum vrei daca faci BR.ce port vrei sa pui? tub? fa un port dreptunghiular ca la boxe pro, si te joci cu dimensiunile portului pana gasesti ceva care sa te multumeasca si sa nu iasa prea lung. uneori nu poti sa faci cu tub, ori iese prea lung ori trebuie diametru prea mic ca sa iasa mai scurt... :nebunrau:am gasit un proiect dat de producator, da o cutie de 110L cu 2 porturi de 100mm si lungi de 140mm. dar daca vrei cutie de 70L nu se potriveste socoteala. Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 mergi pe inchisa,undeva la 60l este de ajuns.Diful este de genul lowend lowcost si din cate am auzit de la cel de 12" este genul care are bas puturos,fara articulatie,bubuit,care face sa zabarnaie lucrurile prin jur doar la putere mare dar ..nu se aude nimic .Daca nu l-ai luat deja,orienteza-te spre altceva,nu merita munca.Acea eticheta cu magant pe el a ramas doar un abtipild shiny.Si parametrii si aspectul sugereaza acelasi lucru Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 nici mie nu-mi place difuzorul ,dar clientul l-a achizitionat deja , asa ca sant nevoit sa-l folosesc. Vreau sa scot tot ce se poate din el , am sa-l pun pe o statie tot magnat ( Magnat Edition Mono ) care cred ca are suficienta putere , dar trebuie si o cutie adecvata. Mersi de sfaturi , voi face o cutie inchisa , dar daca nu sant multumit am sa o convertesc in BR ( chiar daca trebuie sa urc cu litrajul pana la 100L ) Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 http://www.magnat.de/image/magnat/downl ... ss1500.pdf Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Poze cu diful si statia , pt cei curiosi... Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Varianta finala : A= 420 , B= 920 , C= 400 , D= 250 , E= 446 mm , vol= 94,76 L , Br acordat la 32Hz , diam 100 mm , lungime 120 mm. Am incercat si cu cutia inchisa , dar suna ca paru , asa ca Br. e cam singura solutie pt diful asta. Suna bine pt valoarea lui dar are bass putintel cam lenes dar placut , totusi i-ti face masaj la spate , dar si la caroserie, deci per total sant multumit .........si banuiesc ca si vecinii la fel Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 La vecini suna mai bine bassul decat in camera unde asculti Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Nu am zis ca e pt camera si nici ca e pt mine. Echipamentul canta deja de ieri seara la un amic pe masina . Facusem niste teste de sunet in parcarea din fata blocului :band si bineinteles ca au auzit si vecinii, ....care au confirmat ca face destula galagie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum