K1nderu Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Tensiunile sunt ok?presupun ca da!am decuplat amplificatoarele x,y si m-a derutat de tot,apare punctul in mijlocul ecranului cu sau fara amplificatoarele x,y,va multumesc! Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Nu ma ajuta nimeni? :cry: Am verificat amplificatorul x in mare parte,poate ati mai intalnit acest defect. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Buna seara! nu mai deschid alt subiect,vreau sa pun pe picioare acest aparat si am nevoie de ajutorul dumneavoastra,tensiunile in sursa sunt putin cam mari si pe ecran apare doar un punct.Ce-am apucat sa masor:15v=15.5v-15v=-15v5v=4.9v35v=38v90v=95v155v=160vAstept sfaturi sa-l repun in functiune,va multumesc frumos!Edit:condensatorii sunt ok pe esr-metru.dacă sunt tot ăia de acum 25 de ani, nu contează că sunt ok, schimbă-i!conzii fabricaţi pe-atunci cam aveau prostul obicei să se usuce... Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 L-am reparat pana la urma defectul fiind un 2n2369 T8 si lipsa tensiunii de 15v pe amplificatorul X,cred ca are ceva probleme si pe amplificatorul y cu comutatorul,pe unele diviziuni nu-mi apare nimic,comutatorul a fost reconditionat din cauza ca a fost rupt si nu mai face clichetul ala.Am masurat tensiunea aceea de 1,2v,am trecut comutatorul pe 1v/div si imi apar niste oscilatii chiar si fara semnal injectat,in schimb daca trec comutatorul pe 2mv/div apare forma de unda frumos,nu am sonda la el,iar pe 5v/div nu masoara nimic la fel si pe 0,2v/div;0,5v/div....... Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Ce rol au condensatorii variabili din amplificatorul Y? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum