Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator stereo2x10w cu PCL82

Vizitator

Postări Recomandate

UN simpatic amp cu 4 tuburi pcl82 in PP .........realizat zilele ....astea, pt cine e interesat am sa public si schema..................

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

.................................................

am si alte detalii pt cine doreste..............

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• md_2910

6

• blue

3

• Spitfire

2

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

Vizitator vdrapaca

UN simpatic amp cu 4 tuburi pcl82 in PP .........realizat zilele ....astea, pt cine e interesat am sa public si schema..................

Posted Image

am si alte detalii pt cine doreste..............

Bine inteles ca schema si detaliile din interiorul carcasei sunt cele mai interesante! Eu le astept, de fiecare data, cu cea mai mare placere :da
Link spre comentariu

Uite si schema.......de baza mai am si un selector 2 canale+alim.ledurilor blu care in cazul celor de sub tuburi se face din catozi prin res. de 1,5k(tensiune 10-11v) restul din HT prin resiztente de 100k/1w(sigla si restul)

Posted Image

am si varianta (schema) cu input phono... daca sunt pretendenti ..si in curind si foto...de sub "capota"...

tensiunea max admisa pe HT..+.220v nu mai mult in cazul meu 188v :limb:

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

@gabrieleCum stau led-urile alea in socluri? Am incercat si eu sa pun un led intr-un soclu si apoi am pus un 6P14 in acelasi soclu... Dupa vreo 2 ore de Traviata s-a topit led-ul :nebunrau: @lorika199 & kukyE ok cu schemele la rezolutie mai mica astfel incat sa intre complete in pagina; de foarte multe ori este interesanta configuratia si mai putin valorile componentelor.Bafta!

Link spre comentariu

@gabriele

Cum stau led-urile alea in socluri? Am incercat si eu sa pun un led intr-un soclu si apoi am pus un 6P14 in acelasi soclu... Dupa vreo 2 ore de Traviata s-a topit led-ul :nebunrau:

@lorika199 & kuky

E ok cu schemele la rezolutie mai mica astfel incat sa intre complete in pagina; de foarte multe ori este interesanta configuratia si mai putin valorile componentelor.

Bafta!

La mine nu se topesc....... :rade: si nu-l baga chiar pina in fund....-ul soclului sa atinga lampa ...........

din pacate nu prea am timp sa ..dimensionez schemele astea ....

si o foto pt GABY........de multe ori

Posted Image

Link spre comentariu

nu stiu ce mama naibii la faci la schemele alea de tot se vad asa de mici, nu cumva le dai redimensionare?urca-le pe tinypic si pune link

Este asa de greu sa fi politicos ? Schema a fost postata cu amabilitate de Gabriele si in loc de o rugaminte la adresa lui te ratoiesti ca si cum ar face parte din anturajul tau !
Link spre comentariu

nu stiu ce mama naibii la faci la schemele alea de tot se vad asa de mici, nu cumva le dai redimensionare?urca-le pe tinypic si pune link

Este asa de greu sa fi politicos ? Schema a fost postata cu amabilitate de Gabriele si in loc de o rugaminte la adresa lui te ratoiesti ca si cum ar face parte din anturajul tau !
Un link pt lorik199.........http://www.geocities.com/foltransvacuum ... 82Page.htm .....aici gasesti originalul ... :limb:
Link spre comentariu

imi pare rau de scaparea din frau a nervilor(era nervos de la ceva probleme cu pushtoaica) eu il stimez pe gabrilele pt realizarile sale si il rog sa nu-mi fi luat in nume de rau postul anteriorimi cer scuze in primul rand pt gabriele dar si pt restul utilizatorilor forumului

Link spre comentariu

Felicitari, Pe langa simplitate , eficienta si performanta , aceasta configuratie are si o fiabilitate sporita avand in vedere tensiunea relativ scazuta de alimentare . Mai mult, aceasta configuratie se poate reproduce cu succes si cu alte tuburi ( ex : ECC 82 , 83 , EL 84 ) bineanteles cu adaptarile de rigoare ale transformatoarelor de iesire. inca o data , minunat ! .

Link spre comentariu

Felicitari, Pe langa simplitate , eficienta si performanta , aceasta configuratie are si o fiabilitate sporita avand in vedere tensiunea relativ scazuta de alimentare . Mai mult, aceasta configuratie se poate reproduce cu succes si cu alte tuburi ( ex : ECC 82 , 83 , EL 84 ) bineanteles cu adaptarile de rigoare ale transformatoarelor de iesire. inca o data , minunat ! .

multumesc mult,adevar spui, configuratiile simple sunt si cele mai usor de pus la punct,rezultatul: fiabilitate in timp si lipsa surprizelor .....neplacute ,daca mai adaugam si un aspect ingrijit si original,succesul e asigurat....si citi dintre noi folosim HI-FI-ul de acasa la mai mult de 1-2w pe canal ? in mod curent......!? :nas:
Link spre comentariu

Felicitari gabriele, imi place design-ul amplificatoarelor tale, sunt convins ca si calitatea e pe masura... Ca o rugaminte, ai putea continua thread-ul inceput acum citeva zile "ampli din recuperari ...de lux" cu tuburi 6V6? Multumesc si multe realizari in continuare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări