Vizitator Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 UN simpatic amp cu 4 tuburi pcl82 in PP .........realizat zilele ....astea, pt cine e interesat am sa public si schema.................. ................................................. am si alte detalii pt cine doreste.............. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 UN simpatic amp cu 4 tuburi pcl82 in PP .........realizat zilele ....astea, pt cine e interesat am sa public si schema.................. am si alte detalii pt cine doreste.............. Bine inteles ca schema si detaliile din interiorul carcasei sunt cele mai interesante! Eu le astept, de fiecare data, cu cea mai mare placere Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Uite si schema.......de baza mai am si un selector 2 canale+alim.ledurilor blu care in cazul celor de sub tuburi se face din catozi prin res. de 1,5k(tensiune 10-11v) restul din HT prin resiztente de 100k/1w(sigla si restul) am si varianta (schema) cu input phono... daca sunt pretendenti ..si in curind si foto...de sub "capota"... tensiunea max admisa pe HT..+.220v nu mai mult in cazul meu 188v Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 nu stiu ce mama naibii la faci la schemele alea de tot se vad asa de mici, nu cumva le dai redimensionare?urca-le pe tinypic si pune link Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 daca nu injuri poate se vad mai bine, eventual cu "te rog" ... Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 @gabrieleCum stau led-urile alea in socluri? Am incercat si eu sa pun un led intr-un soclu si apoi am pus un 6P14 in acelasi soclu... Dupa vreo 2 ore de Traviata s-a topit led-ul @lorika199 & kukyE ok cu schemele la rezolutie mai mica astfel incat sa intre complete in pagina; de foarte multe ori este interesanta configuratia si mai putin valorile componentelor.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 @gabriele Cum stau led-urile alea in socluri? Am incercat si eu sa pun un led intr-un soclu si apoi am pus un 6P14 in acelasi soclu... Dupa vreo 2 ore de Traviata s-a topit led-ul @lorika199 & kuky E ok cu schemele la rezolutie mai mica astfel incat sa intre complete in pagina; de foarte multe ori este interesanta configuratia si mai putin valorile componentelor. Bafta! La mine nu se topesc....... si nu-l baga chiar pina in fund....-ul soclului sa atinga lampa ...........din pacate nu prea am timp sa ..dimensionez schemele astea .... si o foto pt GABY........de multe ori Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 nu stiu ce mama naibii la faci la schemele alea de tot se vad asa de mici, nu cumva le dai redimensionare?urca-le pe tinypic si pune linkEste asa de greu sa fi politicos ? Schema a fost postata cu amabilitate de Gabriele si in loc de o rugaminte la adresa lui te ratoiesti ca si cum ar face parte din anturajul tau ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 nu stiu ce mama naibii la faci la schemele alea de tot se vad asa de mici, nu cumva le dai redimensionare?urca-le pe tinypic si pune linkEste asa de greu sa fi politicos ? Schema a fost postata cu amabilitate de Gabriele si in loc de o rugaminte la adresa lui te ratoiesti ca si cum ar face parte din anturajul tau !Un link pt lorik199.........http://www.geocities.com/foltransvacuum ... 82Page.htm .....aici gasesti originalul ... Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 imi pare rau de scaparea din frau a nervilor(era nervos de la ceva probleme cu pushtoaica) eu il stimez pe gabrilele pt realizarile sale si il rog sa nu-mi fi luat in nume de rau postul anteriorimi cer scuze in primul rand pt gabriele dar si pt restul utilizatorilor forumului Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Cu totii avem momente idioate, asta este... Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Felicitari, Pe langa simplitate , eficienta si performanta , aceasta configuratie are si o fiabilitate sporita avand in vedere tensiunea relativ scazuta de alimentare . Mai mult, aceasta configuratie se poate reproduce cu succes si cu alte tuburi ( ex : ECC 82 , 83 , EL 84 ) bineanteles cu adaptarile de rigoare ale transformatoarelor de iesire. inca o data , minunat ! . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Felicitari, Pe langa simplitate , eficienta si performanta , aceasta configuratie are si o fiabilitate sporita avand in vedere tensiunea relativ scazuta de alimentare . Mai mult, aceasta configuratie se poate reproduce cu succes si cu alte tuburi ( ex : ECC 82 , 83 , EL 84 ) bineanteles cu adaptarile de rigoare ale transformatoarelor de iesire. inca o data , minunat ! .multumesc mult,adevar spui, configuratiile simple sunt si cele mai usor de pus la punct,rezultatul: fiabilitate in timp si lipsa surprizelor .....neplacute ,daca mai adaugam si un aspect ingrijit si original,succesul e asigurat....si citi dintre noi folosim HI-FI-ul de acasa la mai mult de 1-2w pe canal ? in mod curent......!? Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Felicitari gabriele, imi place design-ul amplificatoarelor tale, sunt convins ca si calitatea e pe masura... Ca o rugaminte, ai putea continua thread-ul inceput acum citeva zile "ampli din recuperari ...de lux" cu tuburi 6V6? Multumesc si multe realizari in continuare! Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 ce sa mai zic...... de fiecare data cind ne prezinti un amplif, arata superb!!!inca o data felicitare din sufletul meu!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum